Fatma_Fatma bende bulunsun diye aldım giyilebilir tekli ama geçen hafta emzirme eğitimine katıldım; ebe hemşiremiz yani emzirme uzmanı hiç önermedi ilk gün gelen süt zaten az gelir çok getirmeye uğraşmayın az gelmesi gerekirken çok gelmesini sağlamak doğru değilmiş, onun az gelmesi makbul dedi ( zamanla çoğalması doğruymuş ) hem zaten ilk 3 günlük bebeğin karnı kiraz büyüklüğünde 2,3 damla sütle doyar sütüm gelmiyor doymuyor mu diye endişe duymayın dedi o yeter ona her istediğinde emzirin ama süt sağımı yapmayın dedi emzirme sürekli hale gelince zaten süt çoğalırmış fabrika gibi düşünün daha çok süt üretmem gerek diye beynimize sinyal gidermiş 🙂↔️ aynı zamanda şöyle düşünmemiz gerekirmiş yani merak eder eminim ne kadar süt çıkıyor bebeğim doyuyormu diye düşünür süt sağarsınız ama bebeğinizin dokunup çekmesi emmesi o duygusal bağınız sayenizde emin olun süt daha çok gelir cihazlarla aynı sütün geleceğini sanmayın dedi . Kısacası almayın demiyor ama çalışmaya gitmeyecekseniz gerek yok diye belirtti. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum 😇