hatice_aygun2 durugunes1 dogalgazlı evde kızım uzun kollu çıtçıtlı badi altına patikli pantolonla durdj sadece duştan sonra yelek felan giydirdim çocuklar sıcagı bastırılmayı sevmiyor isilik olmaları çok sıkıntı 😊
NurZenkin durugunes1 bol yelek aldım 2 tane hastane çıkışı 1 tane yenidoğan zıbın ve alt üst takım aldım 3 tane 8 tane zıbın aldım.Cabuk büyüyor diye 3-6 ay en çok o aylarda aldık kıyafetleri
Hka_hilal aslanmom1992 park yatak olarak prego elips anne yanı park yatak 8062 aldık. Bebk arabası olarak da maxi cosi zelia 3 aldık.
simge201 durugunes1 bence alın. Çünkü ilk doğum yaptığınız gün sütünüz gelmiyor hemen sütü indirmek için göğüs pompası kullanılıyor. Hem eve geldikten sonra bebek küçük olduğu için göğüsü boşaltamiyor. Sütünüz boşa akmasın ilk süt çok faydalı sağıp buzluğa katarsınız.
ideemirel durugunes1 benimde oğluş ocak ortası gibi gelecek inşallah, uzun kollu zıbın patikli alt ve ince tulumdan almaya başladımmm
simge201 Yelo35 sütü az olanlar için evet öyle ama . İlk günler genelde fazlası ile süt oluyor. bu sefer üst baş her taraf süt oluyor. Bu durumda sağmak daha mantıklı oluyor. En azından sizin işiniz olduğunda . Bebeğe bakacak olan varsa o sütü kullanabilir. Ha birde Allah korusun fazla süt olduğunda mastit yapıyor çok kötü bir durum. Ateşten kemikleriniz bile yanıyor
Yelo35 simge201 evet bu durumlarda var sağlık açısından gerekli olabilir zaten bu emzirme durumu o sebeple biraz karmaşık çok dikkat etmek gerek sürekli kendi vücudumuzu da takip etmemiz lazım bakalım yaşayarak göreceğiz zamanla bi rutin oluşur elbet ☺️
777Kubra777 aslanmom1992 travel sistem olarak geçiyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem, internetten bir araştırın isterseniz. Babymall mağazandan aldım izmirde, bulunduğunuz yerde varsa eğer oraya gidip mağazada varsa inceleyebilirsiniz.