ayssdmrr Benden çok o canı bir şeyler çekiyor. Gece yarısı kalkıp cips aramaya gitmişliği bile var. Bir de sürekli benimle beraber kilo aldı, çok tatlı ama ikimiz de doğuma kadar epey kilo alacağız gibi görünüyor.:D:D
Ftmnnr Zey_zeyy diyorum ki birazdan belime masaj yapar mısın diyorum 10 dk sonra masaj istediğimi unutuyorum 20 dk sonra kendi geliyo sırtım ağrıdı bisiler yap diyo o zaman aklıma geliyo bende masaj istemiştim ama diyorum yapcam yapcam diyo ben yaparkne uyuyakaliyo sonra uyaniyo bı yoruldum bı yoruldum diyo asinasin ağrılara sen taşı bari diyorum 😂
Smyrmz Zey_zeyy çok stres oluyor ufak bi ağrıda hastaneye gidelim uyku sırasında dönerken ah desem hiç uyumamış gibi dönüp noldu hastaneye gidelim diyip duruyor uyumuyor mu hiç diye üzülüyorum söylüyorum da ona 🥲
EceNaz26 Zey_zeyy hamileliğimde benden çok beli ağrıdı ve canım kocam benden çok aşerdi bu süreçte haliyle birlikte kilo aldık 🤣🤣❤️
littlemiddle kubrabayraktarr Allah kurtarsın bacım ikinizi de, lohusalıklarınız kolay geçer inşallah 😁🙏
irem88 Zey_zeyy 😂😂😂iyi senin sadece kocanda bunlar oluyor benim evdeki 3 çocuğum benimle kilo aldı benden çok aşeriyorlar😂😂😂 tamamen psikolojik işte😂
Sedaerva03 Kocamla belimiz çok ağrıyor kızlar ama galiba benim hamileliğim biticek onunki hiç bitmeyecek gibi hissediyorum 😂😂
Merve-metin Zey_zeyy hahahahaa aradığım post resmen 😂😂 çatlak kremi kullanıyorum karnım çatlamasın diye bende mi kullansam diyor 😂😂 benimle göbek yarışına giriyor ben aşermiyorum şükür ama kocam sağolsun her akşam aşeriyor doğumu nasıl yapacaz diyor normal doğum istiyorum diyorum bende girerim ama bayılırım orada beni ayıltmaya çalışırlar diyor beraber lohusalığı da atlatırız inşallah 😂😂😂 beraber kilo aldık onu saymıyorum zaten tartıya çık bakayım kaç kilo almışsın diyor çıkıyorum sen çık diyorum oda tartılıyor sen az kilo almışsın diyor 7/24 aşerdiğinden kaynaklı olduğunu düşünmüyor 🤣🤣
Merve-metin kubrabayraktarr benim eşimde öyle normal doğum istiyoruz diyor doktora 😂 doğum esnasında bayılabilirim diye baştan söylüyor bide bu arada daha 20 haftalık hamileyim daha çok var bakalım daha neler çıkacak 😂😂
kubrabayraktarr Merve-metin aynen aynen ben giremem edemem göremem bayılırım diyor hepsi aynı demekki ya 😂
Sekerkutusu Zey_zeyy beli bile ağrıyor. Allahım bazen midesi de bulanıyor. Göbeğide yiye yiye çıktı. Benim gibi totosu da cıktı. Sola yatmayan adam sol tarafına yatmaya başladı 😂 aşeriyor gece tatlı krizleri oluyor.. benzemeyen tek özellik duygu karmaşası. Ağlarsa saçma bişeye o da hamiş olacak bizim gibi. 😅
Fatma_Fatma Zey_zeyy aynı şekilde kilo alıyoruz göbeklerimiz yarış ediyor gece uyurken of pof ay aman diye diye uyuyor sen misin hamile ben miyim ne oluyor canım aa dedim en son birde eğilip kalkarken göbüşü engel oluyor aman of diye diye eğilip kalkıyor sanki beni taklit ediyor 😁
Seymax Zey_zeyy yıllardır ağzından midem yanıyor cümlesini duymadığım adam benim midem yanmaya başlayınca ne hikmetse onun da yanmaya başladı 😂 ha bı de belimiz ağrıyor aksjdjdhdhf