Cigdem5587- Zey_zeyy yemin ediyorum az önce aynı şeyi konuştuk kocamla, bugün biraz halsizim midem bulanıyor dedim benim de aynı ya diyo yeteerrrhh😂😂
E_Duha Zey_zeyy benden çok sürekli bişeyler aşeriyor hatta benim aklıma gelmeyenleri istiyor sonrada sen niye istemiyorsun diye beni azarlıyor resmen zorla bişeyler aşermemi istiyor 😅😅😅
Tugceaker Zey_zeyy ben ne yemek istersem omunda canının çekip yemesi tatlıysa tatlı yemekse yemek 😂😂😂
Balbebek012 Zey_zeyy sürekli yatıyor ama sorun şu ki hamile olan benim yatan kendi 😆😆 karnım ağrıyor derim iki dk sonra kendi gelip der karnım ağrıyor diye ahshsjahha
Fundaaaaa Zey_zeyy hahahah 😂 en en en hamile haliyle aşırı aşermesi 1. Bebeğimde ilallah etmişti benim isteklerimden hatta dalga konusu olmuştu istediğim bir şey yüzünden 🤣 2. Bebeğimde de böyleydi Ve şimdi 3. Bebeğimde asla birşey istemiyorum ama her akşam eve elinde dolu poşetle geliyor ya şu çok güzel görünüyordu canım şunu istedi diyor 🌚 kötü yanı beraber aynı şeyleri yiyoruz ben 3’er 5’er kilo alıyorum o sabit 300 gram bile oynamıyor 🥸
kubranur2538 Bir şeye yardım etmesini istediğimde ben gebeyim diye dolanmaya başlıyor gobegını şişirerek 😅5 aylık hamıleyım ama o daha çok hamıle gıbı duruyor benim o kadar çıkmadı gobegım 😂
melmelike Zey_zeyy göbeğinin benden çok hamile gibi olması 🥲 arkadaşlarımız hep dalga geçiyor eşimle doğum ne zaman diye 😂
ayssdmrr Benden çok o canı bir şeyler çekiyor. Gece yarısı kalkıp cips aramaya gitmişliği bile var. Bir de sürekli benimle beraber kilo aldı, çok tatlı ama ikimiz de doğuma kadar epey kilo alacağız gibi görünüyor.:D:D
Ftmnnr Zey_zeyy diyorum ki birazdan belime masaj yapar mısın diyorum 10 dk sonra masaj istediğimi unutuyorum 20 dk sonra kendi geliyo sırtım ağrıdı bisiler yap diyo o zaman aklıma geliyo bende masaj istemiştim ama diyorum yapcam yapcam diyo ben yaparkne uyuyakaliyo sonra uyaniyo bı yoruldum bı yoruldum diyo asinasin ağrılara sen taşı bari diyorum 😂