• Öneri
  • Kocanızın En Hamile Özelliği 😅

Aşkım canın birsey çekiyor mu diye soruyor hayır aşkım çekmiyor diyorum 😀 bi bakıyorum elleri dolu gelmiş canı ne çekiyorsa almış 😀

Zey_zeyy sürekli uyuyor? Deliricem yani her şeyi benden bekliyor evin erkeği benim sanki. Her şeyden tiksiniyorum yemek yapamıyorum gelirken dışardan paket al diyo. Bir zahmet kalk sen al geldiğimde hazır ette yiyelim. Ben daha geç çıkıyorum üstelik yorgunum ve hamileyim yani

Ne desem ay senin mi benim mi diyor özellikle uykusu hep var beli hep ağrır grip olcam sanırım demeye kalmadan o ilk grip olur 😂

Zey_zeyy sürekli yorgun ve uykusuz işten gelir gelmez ben uyumayayim diye kendisi uyuyor 😅

Zey_zeyy aahhh ah hepsi mi aynı olur ya 🙄 38+5 im, göbek yarıştırması devam ediyor, halsizlik devam ediyor. Hatta geçen gün artık doğursan da rahatlasak dedi ben şok oldum 🤰🏼🤣

Zey_zeyy kocam durup dururken sevdiği yemekten koku alıyor yemiyor tiksiniyor benden fena oldu😅😅

Zey_zeyy kesinlikle kilo diyebilirim ilk hamileliğimde de karnımız aynı büyüdü aynı anda doğum yaptık şimdi yine şişmeye başladık 😂

Zey_zeyy ahahha çok güzel bir post yorumlar çok hoşuma gitti ya 😅 ilk hamileliğimde benimle bir aşerdi kilo aldı ikinci hamileliğimde bir sancılandı sancım var diyorum göbeğini tutup benimde var ya doğuruyom mu sen bilirsin diyordu ben sezaryen oldum doğumdan çıktım dikişlerim acıyor diye mesaj atıyorum benimde karnım acıyor diyor yuh artık bee dedim 🤣🤣 bebeğim küvezdeyken sağım yapmaktan göğüslerim hep yaraydı gidip bak uf oldum sende uf oldun mu dediğimde şuan oldum demişti manyak bu kocalar 🤣🤣

Zey_zeyy ayyy benim nerem ağrıyorsa onun ki daha çok ağrıyormuş o bnden daha çok yorgun ve halsiz 🤦 geçen gün dogursan da kurtulsak dedim😂😂😂😂

Zey_zeyy ay benim ki gece 12 de döner istiyor mu canın dedi . Ckfkfkd

Sürekli yemek yiyor ve benden daha çok uyuyor 😂

Zey_zeyy ara sıra kalp atışım hızlanıyor elim ayağım boşalıyor onunda oluyor benimle birlikte. Belim ağrıyor onun ki de ağrıyor bı çocuk tekmeledi demedigi kaldı 😂