Buse00 Zey_zeyy kesinlikle kilo diyebilirim ilk hamileliğimde de karnımız aynı büyüdü aynı anda doğum yaptık şimdi yine şişmeye başladık 😂
Meliyda Zey_zeyy ahahha çok güzel bir post yorumlar çok hoşuma gitti ya 😅 ilk hamileliğimde benimle bir aşerdi kilo aldı ikinci hamileliğimde bir sancılandı sancım var diyorum göbeğini tutup benimde var ya doğuruyom mu sen bilirsin diyordu ben sezaryen oldum doğumdan çıktım dikişlerim acıyor diye mesaj atıyorum benimde karnım acıyor diyor yuh artık bee dedim 🤣🤣 bebeğim küvezdeyken sağım yapmaktan göğüslerim hep yaraydı gidip bak uf oldum sende uf oldun mu dediğimde şuan oldum demişti manyak bu kocalar 🤣🤣
Kaya2112 Zey_zeyy ayyy benim nerem ağrıyorsa onun ki daha çok ağrıyormuş o bnden daha çok yorgun ve halsiz 🤦 geçen gün dogursan da kurtulsak dedim😂😂😂😂
melegim_0822 Zey_zeyy ara sıra kalp atışım hızlanıyor elim ayağım boşalıyor onunda oluyor benimle birlikte. Belim ağrıyor onun ki de ağrıyor bı çocuk tekmeledi demedigi kaldı 😂
TgceDfne Zey_zeyy 🤭😂😂 benim kocamın da her şeyi canı çekiyor 🤭 benim canımın istemesi gerekirken sağolsun sürekli canı bir şey istiyor bir şeyler aşeriyor 😂 ah bu erkekler 🤷🏻♀️
MorKelebek54 Zey_zeyy suan hamile degilim dogum yaptim ama hamileyken kocam da aserip kilo aliuodu 😂 resmen markete gonderdigimde asil alcaklarinin yani sira cani istedigi seyleri de aliyodu bunu neden aldin dedigimde canim istedi gorunce nabim diyodu😂 ay o gunler geldi aklima cok komikti ya bide gobeklerimizi yaristiriyoduk resmen 😂 kilo aldigim icin haliyle esim gelip diyidu al bak bende şu kadar kilo aldim diyip trip atiyodu sanki kilo alma yarisi yapiuoruz ya😂
Gozzz123 Birlikte kilo alıyoruz göbekleri yarıştırıyoruz şu an😂 benim canımın çekmediği şeyleri bile canı çekiyor ve akşamları evde “aşkım ben de hamileyim çok yoruldum bugün” diye dolaşıyor:((( iyi ki erkekler gerçekten hamile olmuyor😂🙏🏽
Bedihauslu Zey_zeyy benim ilk hanileligimde eşim de sancilanmisti sen doğur sonra ben doğuracağım dedim kendimi unuttum onun karın ağrısıyla uğraştım o iyi oldu öyle hastaneye gittik
mavisevenanne Benim hamilelik başlarında halsizlik çoktu eşimde halsizdi dedim git kan ver kan hapı vitamin yazsınlar en azından sana eve bi geldi doktor kan hapı folic asit be b12 yazmış. Aynı folic asiti kullandık ilk haftalarda 😅
Rabiamina Zey_zeyy bazen ben mi hamile miyim yoksa o mu bilmiyorum. Ben sırtım ağrıyor desem onun da ağrıyor, yorgunum desem benden yorgun, kırıldım diyorum ben de kırgınım diyor. İnşallah lohasılığı da beraber atlatmayız 😅