erda Evet Hilal hanım doğumumu gerçekleştirdi, genel anlamda hastaneden de çalışanlardan da memnun kaldım.. Çok şükür bir sorun yaşamadık.. Sadece ben sancım 6’da bire düşünce hilal hanıma msj attım gel bakalım dedi, hemen giriş yaptırdık, doğum için gelen hasta olmama rağmen yarım saat 40dk muayene için bizi bekletti yardımcısı, hilal hanımın haberi var mıydı bilmiyorum.. Yardımcısına ayar oluyorum zaten çok suratsız.. Normalde doğum için gelenleri içerde hasta varken bile hemen alıyorlardı bana denk gelmişti, ben anlayışla karşılamıştım doğum için geldiğinden.. Sonra direkt beni doğumhanenin içindeki sancı odasına aldılar yanıma kimseyi almadılar, normal odaya alacaklarını sanmıştım yalnız başına sancı çektim bir buçuk saat kadar sonra doğum odasına aldılar, doğurdum, doğumdan sonra hemen yarım saat uyuttular dikişimi uyurken attılar o iyi oldu.. Uyanınca odaya aldılar.. Dikişlerimden çok memnun değilim estetik dikiş değil galiba, dikilen yerde iğne delikleri iz olarak kaldı zamanla geçer mi bilmiyorum.. uzun oldu, sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin..