Mrry Reyhankarabiber hala bekliyorum kaç gündür bi kramp hareket bile edemiyorum magnezyum da doğum ağrısını önlüyor diye ilaç da alamıyorum ne sancı geliyo ne başka bişey 😓😞
Mrry Reyhankarabiber ay benim dokuz aydır geceler uykusuz lavaboya gitmekten 😂doğarsa alışkın olduğum bi durum olur heralde😂😂😂
erda pamuk_anne 3 gündür sesin soluğun çıkmıyor bebeişini sağlıkla kucağına almışsındır diye ümit ediyorum.
pamuk_anne erda evet çok şükür bebeğim dünyaya geldi 3 gün kadar oluyor. Suni sanci ile doğum yaptım kendi sancım gelmedi ve haliyle anlatacak pek güzel bir anım olmadı.
Reyhankarabiber Mrry belimden geldi kuzum iki gün öncesinde de bel ağrılarım artmıştı ben fıtığım var diye ona bağlamıştım ama 2cm açıklığım olmş. Belden başlayıp kasıklarına vurup tüm karnımı sarıyordu ve karnım sertleşiyrdu sancı sırasında
Reyhankarabiber Mrry yaa gözün aydın canmm çok çok sevindim normal doğum mu oldu 😊 Rabbim ikinizi de korusun sağlıkla büyütmek nasip etsin inşaallah 😍😘
Candy_liz Mrry pamuk_anne ikinizin de bebeklerinize kavuşmanıza çok sevindim, allah analı babalı büyütsün pamuk_anne nerde doğum yaptın canım çok mu zor oldu?
erda pamuk_anne hayırlı uğurlu olsun bebişin umarım o kadar güzel anıların olur ki o tatsız anı hafızandan çıkar geçti gitti diyelim o zaman sağlıklı ve mutlu kalın..