Candy_liz pamuk_anne inşallah canım müsait zamanda yazarım.. Cumaya kadar gelmeseydi suni yiyecektim büyük ihtimal, çok dua ettim çok şükür kendi sancımla geldi😊
erda Candy_liz ayy çok sevindim gözlerim doldu prenses nazlandı ama üzmedi seni allak gönlüne göre verdi hayırlı uğurlu olsun bende merakla doğum tecrübelerini bekliyorum 😊
pamuk_anne Candy_liz bana da bi dua et bacım sen 🤣 bi üfürükle bizi 😅 Allah aşkına 40+4 oldum yaa. Şaka bi yana hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah size ♥️
Mrry Reyhankarabiber inşallah çok yakın bi zamandır yakında doğurmam canım yoksa 42 yi beklicez heralde😂😂
Candy_liz pamuk_anne doğum sancıları çekerken burda tanıdığım tüm arkadaşlarıma dua ettim canım, inş sen de kendi sancınla doğrurur bebeğini sağlıkla kucaklarsın🤲🏻
erda pamuk_anne 3 gündür sesin soluğun çıkmıyor bebeişini sağlıkla kucağına almışsındır diye ümit ediyorum.
Mrry Candy_liz kilosu nasıldı bebişim ay inşallah bende artık doğururum ya birden mi geldi sancınız falan
Candy_liz Mrry 3360gr doğdu, son zamanlarda kasılmalar sıklaşmıştı, 2 gece önceden nişanım gelmeye başladı, parça parça attım onu, dün sabah şiddetli bir sancıyla uyandım, baktım10dk bir sancı geliyor.. Doğum sancıları olduğu içime doğdu zaten🤗
Candy_liz Mrry sabah 7:30’da sancıyla uyandım, 10dk’da birdi.. bir yandan da kırmızı kanlı az akıntı geliyordu.. saat 2,5-3 gibi 6’da 1’e düşünce hastaneye gittim dr baktı çok iyi 6-7cm açılman var dedi.. Hemen yatışımı verdi.. 3 saat içinde hızlıca ilerledi ve 6 gibi doğurdum😊
Mrry Candy_liz maşallah ya ne güzel hurma falan tetikliyecek bişeyler yedin mi kusuruma bakma sordum durdum benimkinde umut işte😊 bende ne yapsam diye her yolu denediğimden🥰
Candy_liz Mrry son günlerde yedim 3-5-7 tane.. evim dublex olduğundan merdiven çok indim çıktım, yürüyüşü havalardan çok yapamadım ama 37.haftama kadar çalıştığım için hep aktiftim.. son günler pilates topu, squat hareketleri ve çömelme hareketleri yapmaya çalıştım, inş bir faydası olur sana da..
Mrry Candy_liz hepsini yapıyorum aslında inşallah vardır açılmam bakmadılar daha hiç doğumda bakılacakmış o yüzden de gerginim biraz bilseydim en azından
Candy_liz Mrry evet açılmanın başladığını bilmek iyi oluyor, hem çatı muayeneleri açılma ve sancıları tetikliyor
Mrry Candy_liz korkuyordum önce sonra çatı muayenesi yapsınlar diye dört gözle bekler oldum yapmadılae😣