Kubra6694 Hanımlar, benim bebeğimde sağlık sorunu olduğu için Fakülte’de takipli olmam gerekecek. İlk defa gideceğim gidenlerden özellikle alanında uzman olan doktor önerisi isteyeceğim.
edasaribek Yusuf madendagi kesinlikle tavsiye ederim ilk hamileligimde cok yardimci olmustu dogumumda yoktu bende baska terde dogum yaptim ama mukemmel bir doktordur kesinlikle kefilim
skr0306 Kubra6694 benimde ilk gebeliğim riskli olduğu için tavsiye üzeri Fatma hocaya gittim ve iyki de gitmişim kendisinden aşırı memnun kaldım ve aşırı ilgili bir doktor şu an ikinci gebeliğmi yaşıyorum ve tekrar Fatma hocayı tercih ettim çok şükür bu defa bebeğim sağlıklı ama ben memnun kaldığım için tekrar kendisi ile yola devam etmek istedim ismi Fatma Özdemir muayene ücreti 600 tl bilginiz olsun
Kubra6694 skr0306 Fatma hocayı duydum yüzde 80 kesim iyi diyor ama Fakülte’nin sistemi nasıl sizi yakalamışken onları da sorayım benim ilk doğumum şimdiye kadar özel de takipliydim ama artık fakülteye geçeceğim mecburen. Yani doğum anında hemşirelerin yaklasimlari nasıldı ? Birde mesai saati dışına denk gelse bile doktor doğuma geliyor mu ? Vajinal doğumda ebe mi oluyor doktor mu ?
skr0306 Kubra6694 Şöyle söyliyim sana biz dışardan randevu alıp Fatma hocaya gidemiyoruz Fatma hoca özel olduğu için kendi randevusunu kendi veriyor Pazartesi çarşamba perşembe günleri sadece hasta bakıyor Ve saat 12:00’ye kadar bakıyor canım sezeryan olursan eğer zaten ameliyatına Fatma hoca girecek eğer normal doğum yapacaksan da benim ilk doğumum sezaryen dı şimdi ikinci doğumu ben de normal doğum istiyorum ben de sorduğum zaman bana eğer mesai saatleri içinde doğumunu yaparsan Fatma hoca doğumu gerçekleştiriyormuş eğer mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse o günkü nöbetçi doktor hangisiyse doğum o gerçekleştiriyormuş Bir de ben doğumdan önce de serviste yattığım için şöyle söyleyebilirim sana hemşirelerde Çok iyi belki bana denk gelmiştir onu da bilemem ama genellikle doğumda da doğumdan önce de yattığım kadarıyla hemşireler hem ilgili hem de hastalarla çok güzel ilgileniyorlar inşallah merak ettiklerini cevaplamışımdır eğer merak ettiğin daha fazla bir şey varsa onları tabii ki de sorabilirsin ben 2022’den beri Fatma hocanın hastasıyım
skr0306 Kubra6694 Bir de postlarından gördüğüm kadarıyla bebeğin kalp hastasıymış benim de ilk doğumda bebeğim kalp hastasıydı ben de o yüzden aslında fakültede doğum yapmak zorunda kaldım çünkü Kayseri’nin şu anda en iyi kalp doktoru fakültede ve çok büyük avantajlar var bunu da söylemek isterim sana
Kubra6694 skr0306 Aklımda olan bütün soruları cevaplandirmissiniz çok teşekkür ederim. Yarın randevu almak için gideceğim. İnşallah yakın zamana verir.