Kubra6694 Şöyle söyliyim sana biz dışardan randevu alıp Fatma hocaya gidemiyoruz Fatma hoca özel olduğu için kendi randevusunu kendi veriyor Pazartesi çarşamba perşembe günleri sadece hasta bakıyor Ve saat 12:00’ye kadar bakıyor canım sezeryan olursan eğer zaten ameliyatına Fatma hoca girecek eğer normal doğum yapacaksan da benim ilk doğumum sezaryen dı şimdi ikinci doğumu ben de normal doğum istiyorum ben de sorduğum zaman bana eğer mesai saatleri içinde doğumunu yaparsan Fatma hoca doğumu gerçekleştiriyormuş eğer mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse o günkü nöbetçi doktor hangisiyse doğum o gerçekleştiriyormuş Bir de ben doğumdan önce de serviste yattığım için şöyle söyleyebilirim sana hemşirelerde Çok iyi belki bana denk gelmiştir onu da bilemem ama genellikle doğumda da doğumdan önce de yattığım kadarıyla hemşireler hem ilgili hem de hastalarla çok güzel ilgileniyorlar inşallah merak ettiklerini cevaplamışımdır eğer merak ettiğin daha fazla bir şey varsa onları tabii ki de sorabilirsin ben 2022’den beri Fatma hocanın hastasıyım