Ayaz_Aybars_mom tmm ben de sizi onayladıgimi belirttim post sahibine netlik olsun diye 😂
Adet 35 gün geçti
Yavrucanim__ post sahibi beni sandiniz anladim bende 🤣🤣 ona dgl bna yazinca 🤣
Ayaz_Aybars_mom problem yok ahaha olabiliyor böyle 🤭😂
eylulmomm merhaba bende aynısını oldu sora oldum ama olduktan sora obir ay hamle kaldim
@Ayaz_Aybars_mom çok teşekkürler gidicem inşallah
@minikbebegim06 bilmiyorum neyden ya ilk defa bu kadar uzın sürdü hala olmadım
@Adus hamile olmak istemiyorum zaten canım ama olmayinca yani neden bu kadsr uzun sürdü dedim çok şükür bşr tane kızım var daha küçük
@Hilal0711 gerçekten mi oldunuzmu peki
@Hira34-zeynep ay tövbrler olsun 😂
eylulmomm gerçekten 😣 ama maalesef daha olmadım adet olacakmış gibi ağrılarım var
eylulmomm rica ederim test falan yaptinmi yada bi kan verdinmi emin olmak icin
@Hilal0711 benimde ya
@Ayaz_Aybars_mom evde idrar tahlili yaptım çıkmadı kan verdim 0,46 çikti sonuç negatif adet söktürücü verdi 4 gündür kullanıyorum ama olmafım hala anlamadım gitti
eylulmomm ilac bitsin ole olursun bence kuzum ilaci icerken olcagini sanmiyorum
eylulmomm nasıl oldunuz bi gelişme var mı
eylulmomm benim de 10 gün gecikmişti ilk kez öyle olmuştu.o kadar emindimki kesin hamileyim diyodum.kan testi yaptım ilk.idrarda yapmaya korktum.hemen belli olmuyor diye.beta 2 çıktı hamile değilmişim.o kadar çok şaşırdım üzüldümki.artık test yapmamaya karar verdim.10 gün gecikebiliyomuş bunu öğrendim.10 günden sonrası için gecikirse test yaptırırm o da risk olmasın diye.çok yıpratıcı bi süreç.her ay aynı şeyleri yaşıyoruz.allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin kolay yoldan inşallah
@Sssbbbs ilscı bıraktım ve hemen oldum
@Ayaz_Aybars_mom gerçekten öyle oldu bıraktım ve oldum hemen
@Hilal0711 evet oldum ilaç bitti hemen oldu