@Adus hamile olmak istemiyorum zaten canım ama olmayinca yani neden bu kadsr uzun sürdü dedim çok şükür bşr tane kızım var daha küçük

eylulmomm gerçekten 😣 ama maalesef daha olmadım adet olacakmış gibi ağrılarım var

@Ayaz_Aybars_mom evde idrar tahlili yaptım çıkmadı kan verdim 0,46 çikti sonuç negatif adet söktürücü verdi 4 gündür kullanıyorum ama olmafım hala anlamadım gitti

eylulmomm söktürücü bittikten sonra olursun 1 hafta içinde sanırım biraz ilaç bittikten sonra da beklemen gerekiyor sanırım olmak için

eylulmomm benim de 10 gün gecikmişti ilk kez öyle olmuştu.o kadar emindimki kesin hamileyim diyodum.kan testi yaptım ilk.idrarda yapmaya korktum.hemen belli olmuyor diye.beta 2 çıktı hamile değilmişim.o kadar çok şaşırdım üzüldümki.artık test yapmamaya karar verdim.10 gün gecikebiliyomuş bunu öğrendim.10 günden sonrası için gecikirse test yaptırırm o da risk olmasın diye.çok yıpratıcı bi süreç.her ay aynı şeyleri yaşıyoruz.allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin kolay yoldan inşallah