Esmaky Mhtpgnby bende kullnıyorm ama bana bı yan etkısı olmdı demır ılacı kullnıyorum o bu sekıl probleme neden oldu
Mhtpgnby Esmaky bunun içindede demir varmış canım o yapar diyorlar neyse çoğunluğun rengi benimkiyle aynı belli ki ilaç yapıyor😂
Denizorkmez Mhtpgnby yoo bırakmadım hala devam ediyorum onun için geçmiyor 🙈 dediğiniz gibi yeşilmi siyahmı belli değil
Mhtpgnby Denizorkmez Bende öyle düşünüyordum zaten arkadaş idrardan bahsedince dedim oda mı ondaan yoksa 😄
Mhtpgnby Ebruemir sadece decavit kullanıyorum canım başka bir ilaç kullanmıyoruma ama bu ilacın içindede demir varmış
Mhtpgnby Gulcag Kimisi burda ishal olduğunu yazmıştı bu ilaçtan sebep 😄 demek bende kabız olunca normal kıvama geçirdi😄
Ebruemir Mhtpgnby bazı kişilerde demir preparatlarının dışında B grubu ve çinko idrarda ve gaitada renk ve koku değişikliği yapar. Bence kullanmayı bırakmayın 😊
Yaseminhan Mhtpgnby Mhtpgnby canım Bende de oldu degisiyo rengi ama ilerleyen zamanlarında normale dönüyor vücut alisiyo heralde hatta iştahım artıyo vitaminlerden diye fazla kilo almamak için gece yatarken içmeye karar verdim :) ekstra balık yağı kullanıyorum
Mhtpgnby Yaseminhan Bu balık yağını doktora sorcaktım unuttum siz sormuşmuydunuz her hangi bir zararı yoktur dimi
Mhtpgnby Denizorkmez Devam ettiğimiz sürece aynı renk gelmeye devam edicektir zaten kuzum😄 bende bi an bıraktında hala öyle geliyor sandım bi tırstım😂
Yaseminhan Mhtpgnby balik yagi ile decavit i doktor tavsiyesi üzerine aldım ama her bünyeye olur mu bilmiyorum.. bu renk olayını sordum normaldir dedi
mom02636 Mhtpgnby evet canım ilk hamileliğimde baya baya değişmişti rengi doktora sormuştum normal demişti suan ikinci hamileliğim bunda fazla etkisi olmadı
Mhtpgnby Denizorkmez Bende bi baka kaldım 😂 sonra eşime koştum söyledim dedim önce yeşil gibi siyah gibi dee öyle renk mi olur yanlış görmüşsündür git bidaha yap gidip bakıcam dedi😄 Onada vereyim de ilacı görsün oluyor mu o renk olmuyor mu😄😄