Mamiii20 Mhtpgnby Benim tahlil sonuçlarım iyi geliyor kendi doktorum gerekli görürsek başlarız dedi ☺️Tek seferliğine gittiğim doktor tahlil falan yapmadan vermişti onu
Mhtpgnby Mamiii20 Benim de sonuçlarım iyi (tiroit dışında) her hangi bir vitamin eksikliği yok ama verdi yinede canım
Nurhayat1212 Idararim koyu renk degil ama idrar koyu renk yapmamaya calis dedi doktor yani bol su ic dedi abdestim koyu renkte ve cok gario bu ilaclar yuzunden:(
Mhtpgnby Nurhayat1212 Kız idrarımda koyu bulanık gibi onu da mı bu ilaçlar yapıyor acaba ama onu çok önemsemedim pek su içmiyorum
Gulcag Mhtpgnby ayyyy ben yeşil olmuştu hatta ilk içtiğim gün yeşil bir meyve yemiştim ertesi gün tuvalete girdim korktum yeşil olunca dedim meyve beni zehirledi galiba meğer ilaçmış 😒🙄
Nurhayat1212 Mhtpgnby Doktor bana dediki ne kadar su ictigin idrarindan belli olur berraksa bugun cok icmissindir ama koyuysa hic icmemissin sende ic bak acilir rengi😁
Mhtpgnby Gulcag Yok canım yaa rahatsızlık değil de ilaç mı yaptı yaptıysa yan etkisimi diye merak ettim sadece 😄 çıksında rengi farketmez kabızlık yaşayan biri olarak 🤦♀️😂
Mhtpgnby Gulcag Kimisi burda ishal olduğunu yazmıştı bu ilaçtan sebep 😄 demek bende kabız olunca normal kıvama geçirdi😄
Mhtpgnby Denizorkmez Bende öyle düşünüyordum zaten arkadaş idrardan bahsedince dedim oda mı ondaan yoksa 😄