Mhtpgnby Denizorkmez Bende bi baka kaldım 😂 sonra eşime koştum söyledim dedim önce yeşil gibi siyah gibi dee öyle renk mi olur yanlış görmüşsündür git bidaha yap gidip bakıcam dedi😄 Onada vereyim de ilacı görsün oluyor mu o renk olmuyor mu😄😄
Ebruemir Mhtpgnby bazı kişilerde demir preparatlarının dışında B grubu ve çinko idrarda ve gaitada renk ve koku değişikliği yapar. Bence kullanmayı bırakmayın 😊
Azer Mhtpgnby yok canım ondan değil beta hcg yükseldikçe idrar rengi koyulaşır ama vitaminden dolayı koku yapar vitamin kokusu gelir idrardan
Mhtpgnby Azer kuzum benim büyük abdestimin rengi değişti siyahla yeşil arası bişey ayıptır söylemesi 🙈
Mhtpgnby Heyecanli Kan hapı siyah yapıyor baya onu biliyorum canım hamile değilken kullanıyordum kanım düşüktü hamile kaldım kanım yükseldi tek kullandığım decavit
Ebruemir Doktorumun bana önerisi yatmadan önce almamdı. Hem rahat uyumak adına hemde iştah açmaması için uygun buldum açıkcası, midemi rahatsız etmediği sürece böyle kullanıcam
Mhtpgnby Ebruemir İştahımı açsın valla öyle bir özelliği varsa çok iyi olur benim için .. bişey yiyemiyorum yavrucağım aç kalıyor
Ebruemir Mhtpgnby canım açabilir iştahını çünkü içinde b grubu ve çinko prepararları var sen sabah iç istersen ☺️
Mhtpgnby Ebruemir Kahvaltıdan yarım saat sonra içiyorm canım tabi benim kahvaltı öğlen 1 yada 2 o sıralarda içiyorum işte😄
Minikdunyam Mhtpgnby canım o decavitten değil başka ne kullanıyorsun kan ilacı.. ben maltofer kullanıyorum ve benimkide ondan değişti çünkü bazı günler decavit almayı unutuyorum ama maltofer kesinlikle aç karnına içerim ve içtiğim zamanlar öyle olur
Mhtpgnby Minikdunyam Ben başka birşey kullanmıyorum ki canım bu ilaca yeni başladım ve sonra renk değişti 🙈😄 üşenmicem kalkıp bakıcam içinde ne var😄
Mhtpgnby Minikdunyam Yukarıda arkadaşlar demir ilacı rengi koyulaştırır yazmış decavitin içindede demir varmış odur canım büyük ihtimal
Mhtpgnby Minikdunyam Ben önceden kullanıodum kan ilacı .. sonra bırakmıştım ama kanım düşüktü hamile kaldım kanım yükselmiş 8 - 9 da olan kan 17 lere çıktı..
Zeyneb35 Zeyneb35 😁😁😁😁 Sabah yazmışım ya gözlerim uykuda 😁😁😁 kız diyecektim ki aldığım kalsiyumda her sey var çok iyi bir kalsiyum 😁
Anacsevgidolumelek Mhtpgnby ben de 5.haftamdan itibaren kullanmaya basladim prepektüsünde yaziyor zaten.