Morsalkim yok tabiki benim hersey normaldir detayliya kadar heycanla minigimizj bekliyorduk detaylida plasenta yani bebeğin esin bebekten önce gelişiyor yediğin herseyi o besleniyor bebeğe fazla vermiyormuş bu gibi durumlar çok nadir olurmuş doktorun bana dediği bu tür bebekler yaşamaz hazırlıklı ol her an kalbi durabilir dikkat et kendine dedi yaşaması bile mucize ama ginede rabbim bilir eğer ömür verirse bizde vesile oluruz derdi ama bu süre zarfında hala hersey normal ama 27 haftalık ken 10 gün önce ölçülen kilosu 10 günde zayıflamış plesanta bebeğimi reddetmeye baslamis beslemek istememiş acil hastaneye yatırıldı 14 aralikte 16 araliktafa sezeryan olacaktım ama olmadı o yattığım gün açıldığı doktor çok inceledi kalp atımı yavaşlamis bana demediler sonra gece geldi doktor yakinlarini ara acil sezeryan olacan bebegin plasentadan ayrılmış hemen dogum olmazsa bebegini kaybederiz dedi bende tmm dedim eşimi aradım 2 bucuktu herkese masadaydim ama bebeğim 2 35 doğdu ağladığını yoğun bakıma girdik ikimizde ama o minik bedeni sadece 5 gün yaşadı daha fazla mücadele etmedi o yüzden benim tek kaygım detaylı ultrason bazıları şaşırıyorum ben onu yaptirmasam belki bilinmezdi ama benim o plasenta deformasyon neden oldu bilinmedi normalde tansiyon sekeri olanda olurmuş genelde bende hicbirsey çıkmadı plasenta Ankara gitti neden oldu diye ondads bisey çıkmadı ben şok oldum doktor sitres yapma üst üste yaşaman dedi sayfamda var hersey detaylı dogumjm detaylı anlatımı var okuyabilirsin