Fatmadali nununundunyasi kızım olcak inşallah 🥰 Adı Belis. Aşkın ilk meyvesi demek. Eğer erkek olsaydı Çınar Ata düşünüyorduk ☺️
Yasemenzkl nununundunyasi 34 haftalığız, Alya Duru koyacağım 💖 Alya: Gökyüzü anlamında Duru: Sade anlamında
nununundunyasi Ebru_xy hep duyduğumuz ama anlamını bilmediğimiz isimler, anlamlarıyla nasıl da güzeller adıyla yaşasın 🙂↕️
Busaste Ben erkek olursa Mert Ali yada Tahir Kız olursa Yüsra düşünüyorum Tahir ; temiz pak demek Yüsra ; kolaylık demek İkisinde kuranda geçiyor
Bglmmrn nununundunyasi bır oğlum var adı Miran Asaf Miran beyler beyi demek Asaf vezir Hamile değilim ikinci çocuğum erkek olursa Göktuğ kız olursa Buğlem bırakacam inşallah 😊 Buğlem cenneti müjdeleyen melek
twinsmom__ AyGC oyyy adıyla yaşasıınn😇 Peki nasıl bi karakteri var kızınızın Bana herkes çok zayıf karakterli oluyor inatçı oluyor diyolar da o yüzden sordum
Sima-ak nununundunyasi Kızım olucak son 2 ay inşallah adı gökçen anlamı gökyüzünün ait olduğu kişi ve deniz gözlü demek öztürkçe bir isim.
Nuryakup Kızımın ismi “Asel” Muhammed suresinde geçiyor cennetteki bal ırmağı demek İkinci hamilelik kızım olucak inşallah tabi ismi “Ahsen” koymayı düşünüyoruz tin suresinde geçiyor en güzel çok güzel demek ❤️👧
Nuraykrc nununundunyasi Kumsal Karaca Kumsal: Kumlu alan, kutlu ve şanslı geyik Karaca: Kendi kızlık soyadım. Şu an iki soyisim kullanıyorum kızımda benimle aynı olsun diye 🥰