Akcayesra47 Benimde bi kızım olacak adını inci koyacağız inşallah ama kurandan da bi ismi olsun istiyorum eşim annesinin ismini istiyor meryem inci olsun diyor ama kararsızım
AyGC @twinsmom__ Suya götürür susuz getirir kısacası böyle derim kızım için 😂 3,5 yaşında kreşe gidiyor son üç aydır ve çok değişti olumlu anlamda. Gayet atak ve farkındalığı yüksek bir çocuk, Allahım tüm evlatları ailelerine bağışlasın 🤲🧿
twinsmom__ AyGC oy maşallahhh allah nazarlardan korusunn🧿 Çok sevindim umarım benim kızlarda öyle olur😁
Ggulce sedaarden biz de Arden e karar verdik hayırla gelsinler inş 🥰 anlamına nerden baktınız acaba? Işıl ışıl parıldayan anlamı da var
Fundaaaaa ozgmom inanılmaz evcimen bir çocuk arkadaşlarımız çevremiz bile hayran kendisine 🥲 yapma dur demediğim tek evladım Metehan felaket bir çocuk 😂 ama Alparslan içimi eritiyor resmen aşk böceği sarılmayı öpmeyi çok sever yardım etmeye bayılır 🥲🫠
MrsKiss Kutay : TDK’ya göre anlamı çok değerli, yüce ve el üstünde tutulan demek. Bir diğer anlamı da uğurlu, şanslı ay 🩵
Fundaaaaa Busra1644 evet sakin bir çocuk 5 yaşında kendisi şuanda bebekliğinden beri evde çocuk yok gibi resmen 🥲
Busraadrmz Ayris: Ay’ın deniz üzerindeki parıltısına verilen ad. Ben kısaca ay parıltısı diye söylüyorum soranlara başka türlü çok uzun geliyor anlamıyorlar 😂😂😂
akkaya_1234 Kbr-Akkn kesinlikle katılıyorum saçma sapan tanrıça isimleri Yunan mitolojisi yok rus yok bilmem ne sanki isim kıtlığı var .adın anlamı en önemli şey çünkü karakteri çok etkiliyor
NurZenkin nununundunyasi ilk kızım yağmur uyumlu olsun bir de ismi çok beğendiğiniz den damla koyacağız nasipse 😊😊😊