Anneoluyorumm00 Betulceeblog canım benim normalde döngüm 25 ile 27 arası değişiyordu hamile kaldığım sene 32 olmuştu 19 günde yumurtlamayı gördüm ve hamile kaldım darısı başına erken daha
Betulceeblog Anneoluyorumm00 Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
_Mother_ Betulceeblog düzensizdi benim 33 37 40 falan oluyordu gebe kaldığım ay da yumurtlamaya göre adetim 39. Gün olmam gerekiyordu yumurtlamayı takip et stres yapma havuç tüket herhğn inşallah sağlıkla güzel haber alırsın
Betulceeblog _Mother_ Evet onu duydum ama yumurtam geliştiğinde mi tüketeyim yoksa her gün mü onu yiyince çatlıyormuş
Mzzz Daha yeni başlamışsın çok normal canım ben bu testleri hiç sevmiyorum insanı daha çok stres yaptiriyor
_Mother_ Betulceeblog valla ben her sabah kahvaltı da doğruyordum benle eşim tüketiyorduk bazen de akşam yiyiyordum yumurtlama zamanı ekstra tükettim
Betulceeblog Tgbashnn Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
anonim001 Betulceeblog canım idrarda cok bekletince böyle çizgiler cıkıyor sonrada siliniyorsa bozuk depildir ama böyle kalıyosa bozuktur
Tgbashnn Betulceeblog bu markadan hiç kullanmadım başka marka kullandığımda hiç böyle olmuyordu ben 1 kere strip kullandım sonra hep kaset test kullanmıştım
Betulceeblog zlemceylan Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
Betulceeblog anonim001 Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
Anneoluyorumm00 Betulceeblog idrarda fazla beklemiş olabilir canım bunları 10 saniye tutup çıkartıyorsun normalde
Betulceeblog anonim001 Yok sonrasında siliniyor en başta böyle. Kullanım kağıdında 10-15 saniye yazıyor bende 10 sn bekletiyorum aslında daha az mı tutmam gerekiyor