Anneoluyorumm00 Betulceeblog idrarda fazla beklemiş olabilir canım bunları 10 saniye tutup çıkartıyorsun normalde
Betulceeblog Anneoluyorumm00 Bir arkadaş yazdı sonradan geçiyorsa bozuk değildir diye geçiyor başta öyle oluyor sadece teşekkür ederim sizede :))
Anneoluyorumm00 Betulceeblog başta öyle olduysa sıkıntı yok canım inşallah yumurtlamayı görürsün 😊innvota marka değil mi
Betulceeblog Anneoluyorumm00 Evet innotiva test inşallah görürüm bu aydan çok ümidim var rahim filmi çektirdim genelde filmden sonra çok çabuk gebe kalınıyomuş inşallah bende de öyle olur 🤲🏻
Anneoluyorumm00 Betulceeblog inşallah sende de öyle olur canım,benimde bu markayı kullandığım ay hamile kalmıştım bide yumurtlamanın 19 gününde
Betulceeblog Anneoluyorumm00 Ya bende sabırla bekleyeceğim yaptığım günden beri çok silik acaba bu ay yumurtlamam olmayacak mı diye düşüyorum inşallah yakalarım bende
Anneoluyorumm00 Betulceeblog yakalarsın inşallah canım.. yeni o dönemki takvimime baktım 20 günde olmuş yumurtlama ümidini asla kaybetme her şey çok güzel olur inşallah hakkında 🤲
Pamiramsi Betulceeblog hayır canım böyle silik olup bir anda kırmızı oluyor, ve daha erken gibi bence 14. Günden sonra başlayabilir koyuluk ve çatlama