Betulceeblog Kızlar sorum başlıkta 3 gündür yapıyorum ama çok silik gibi geldi acaba bu ay yumurtam gelişmeyecek mi :(
Tgbashnn Betulceeblog tabikide normal herkesin yumurtlama günü farklı kendinin bile her ay farklı oluyor hemen adet bitiminde olucak diye birşey yok yapmaya devam edin silik çıkıyor diyede üzülmeyin bence
zlemceylan Betulceeblog canın daha çok erken bende 40 günde bir falan olıyorum regl benim de adetten 15 gün sonra yumurtlama gördüm 🥰
_Mother_ Betulceeblog normal canım benimde hep böyle çıkıyordu adetin 24. Günü yumurtlama gördüm mesela
Betulceeblog Tgbashnn Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
anonim001 Betulceeblog canım senin 18. Günü pik olucak yapmaya devam et döngün uzun normal olarak suan silik cıkıyor
Anneoluyorumm00 Betulceeblog canım benim normalde döngüm 25 ile 27 arası değişiyordu hamile kaldığım sene 32 olmuştu 19 günde yumurtlamayı gördüm ve hamile kaldım darısı başına erken daha
Tgbashnn Betulceeblog nezaman koyulaşacağı belli olmaz canım bugün silik çıkan yarın koyu çıkabilir hiç kafana takma
Pamiramsi Betulceeblog hayır canım böyle silik olup bir anda kırmızı oluyor, ve daha erken gibi bence 14. Günden sonra başlayabilir koyuluk ve çatlama
Betulceeblog anonim001 Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
anonim001 Betulceeblog erken kuzum ben 23 günde bi adet görüyorum benim 11-12 gün pik oluyor senin suan cok erken
Betulceeblog zlemceylan Yaa bende 17 Ekimde regl tarihim sizin de 16 Ekim yazmışsınız inşallah olmayız gene kalırız bu ay 🤲🏻🤲🏻
Betulceeblog zlemceylan Bende her gün böyle yazacağım not alacağım bakalım ben hangi günde göreceğim yumurtlama :)
Betulceeblog zlemceylan Ya sizce bu ovulasyon testi bozuk mu ilk yaptığımda hemen böyle yatay çizgi oluşuyor ?
zlemceylan Betulceeblog evet öyle ama bazen döngüm geç olabiliyor yumurtlamayı erken gördüğüm için 10 ekim olarak görünüyor şu an 🥰 döngüm bazen değişebiliyor yumurtalarım fazlaymış o yüzden değişebiliyor ama inşallah ikimizde güzel haberleri alırız Allah’ın izniyle 🙏🏼❤️🌸
zlemceylan Betulceeblog yüksek ihtimalle haftaya görürsünüz gibi belli de olmayabilir ama o aralıkta görürsünüz gibime geliyor 🥰
_Mother_ Betulceeblog düzensizdi benim 33 37 40 falan oluyordu gebe kaldığım ay da yumurtlamaya göre adetim 39. Gün olmam gerekiyordu yumurtlamayı takip et stres yapma havuç tüket herhğn inşallah sağlıkla güzel haber alırsın