Ozge1350 momandchild yok. Bence bana da %80 erkek demişti çıkıntı gördü mü pipisi demişti değişmedi 14. Haftada 🤭
Beyazmelekkk _biranneadayi Buse_yalcin Gokturkmom_ Merve-metin Elfelf475 Ozge1350 Kızlar 2 gün önce ozeldeki dr umda 15+2 haftalık bacak arasında pipi gördü ve ilk kez cinsiyet öğrenmiş olduk geç gittim biraz bilerek . Bacak arası bu şekilde görür görmez erkek bebek pipi bakın deyip gösterdi fotoğraf verdi Bacak arası pipi mi sizce yoksa emin olmasa konuşmazdı heralde deneyimli bir doktor
Hsnsarem-94 Buse_yalcin ne dguzel rabbim sağlıklı büyüten insallh bana da versin çok isterim bir tane oğlum olsun
Ozge1350 momandchild kaç haftalık oldu başka doktora da soracağım bende emin olmak için haftaya randevu aldım 🙈 1 doktor yetmezzz🤣
Hsnsarem-94 Buse_yalcin canım sana benim ilk kesenin fotosunu atsam bakar mısın seninkiylr benziyor mu bende erkek istiyorum bana da hep kız diyorlar 8 haftalık olduk şu an
momandchild Ozge1350 12+0 da özel öyle söyledi 2 gün sonra devlete gittim ben göremedim belli değil demişti Şuan 15 oldum henüz gitmedim:) burdakilerin çopu da kız diyor hevesleniyorum
Buse_yalcin Hsnsarem-94 kese şekli bu dönemlerde aynı görünüyor ama şimdi kesem uzunlamasına yuvarlak değil