teacherandmom_ Buse_yalcin En son kaç haftalıkken gitmiştiniz acaba doktora, o zaman niye öğrenememiştiniz
Minedy momandchild 13. Hafta yüzde 90 erkek dedi. 17 de bakan dr kesin kız dedi, 19 da bakan kesin erkek dedi 23 tezkız çıktı ayrıntılı da
Beyazmelekkk _biranneadayi Buse_yalcin Gokturkmom_ Merve-metin Elfelf475 Ozge1350 Kızlar 2 gün önce ozeldeki dr umda 15+2 haftalık bacak arasında pipi gördü ve ilk kez cinsiyet öğrenmiş olduk geç gittim biraz bilerek . Bacak arası bu şekilde görür görmez erkek bebek pipi bakın deyip gösterdi fotoğraf verdi Bacak arası pipi mi sizce yoksa emin olmasa konuşmazdı heralde deneyimli bir doktor
Merve-metin Beyazmelekkk emin olmasa söylemezdi doktor kordonla pipiyi ayırt edebilir diye düşünüyorum bende 12+0da direk bacak arasını gösterip bakın pipi burada erkek demişti canım
Ozge1350 Beyazmelekkk değişmez bacım benim oğluşta değişmedi erkekler daha erken anlaşıyormuş zaten bana da pipi bak dedi aynı
Beyazmelekkk Merve-metin demi bencede o şeye girmez yani emin olmasa demezdi. Değişmedi demi sizin cinsiyet aynı
Merve-metin Beyazmelekkk evet canım aynı değişmedi her gittiğimde sordum erkek dimi en son doktor değişmez kızım bak bu pipi bu kordon ikisi ayrı dedi şuan 19+1 olduk asla değişmedi doktor erkek deyince 12.haftada ben direk alışverişe bile başladım 😂