Buse_yalcin Kızlar şimdi öğrendik. Ben parti yapmak istemiştim ufak ama bi baltık ki bacaklarını açtı 😂😂 
Merve-metin Buse_yalcin Hahahhaa benimde oğlum aynı bu şekilde direk açıp göstermişti 😂😂 şok olduk bizde sağlıkla kucağına al canım oğlunu 🙏🏻 erkekler biraz aceleci cinsiyeti gösterme konusunda 😂😂
Buse_yalcin _biranneadayi çok teşekkür ederim.☺️ anlamıştım zaten ama en azından eşimle aramda cinsiyet pastası alır keseriz diyorduk şok oldum😂
Beyazmelekkk _biranneadayi Buse_yalcin Gokturkmom_ Merve-metin Elfelf475 Ozge1350 Kızlar 2 gün önce ozeldeki dr umda 15+2 haftalık bacak arasında pipi gördü ve ilk kez cinsiyet öğrenmiş olduk geç gittim biraz bilerek . Bacak arası bu şekilde görür görmez erkek bebek pipi bakın deyip gösterdi fotoğraf verdi Bacak arası pipi mi sizce yoksa emin olmasa konuşmazdı heralde deneyimli bir doktor
_biranneadayi Buse_yalcin ayy şöyle şeylere bi benim hevesim yok sanırım pasta kesmek falan😀😀 doğunca kesersiniz inşallah ağız tadıyla da yersiniz🥰
Hsnsarem-94 Buse_yalcin ne dguzel rabbim sağlıklı büyüten insallh bana da versin çok isterim bir tane oğlum olsun
Buse_yalcin _biranneadayi amin inşallah ama hani amacım video yapıp paylaşmak değil sadece beraber bir anda öğrenmekti olsun hayırlısı böyleymiş
Gokturkmom_ Buse_yalcin aHahahaha anlaşılmayacak gibi de değil ki 😂bende her gittiğimde gösteriyor oğluş
teacherandmom_ Buse_yalcin En son kaç haftalıkken gitmiştiniz acaba doktora, o zaman niye öğrenememiştiniz
Ozge1350 Ultrasona girmeden çikolata falan yiyor musunuz ben yiyip giriyorum oğlum yeri nde durmuyor o yüzden onu göremiyorum 🫶🏻🫣
Buse_yalcin Ozge1350 geçen ay yedim belki cinsiyeti görürüm diye ama önermiyorum çok hareketliydi yemezseniz eğer görürsünüz ben bugün yemedim