Busra_arasss @VeraVeraVera Rabbim her ikinize de canı gönülden şifa canı gönülden dayanma gücü versin arkadaşlar, zor acı bi imtihan Rabbim yardımcınız olsun, Allahtan ümit kesilmez arkadaşlar doktorlar ne derse desin hep söylüyorum Allahın dediği olur, ben kızım doğduğunda zamanında doğmasına rağmen zor bi doğum yaşadım ilk 6 saat soğutmalı kuvöze görmesi gerek yoksa diye başlayıp bi sürü senaryo söylediler, o hastanede yok diye başka yerlerde arayışlara girip o ilk 6 saati nasıl geçirdik Allah bilir ilk 6 saatte girdi ama insan yine de ya etkilendiyse ya bişe olduysa diye delirecek gibi oluyor hak veriyorum sizlere, bende eve geldim bebek yoktu süt istediler süt sağıp götürmeye çalıştık damla damla da olsa, çocuğumu kucağıma ilk küvözünün başında aldım, doğum anında iki saniye yüzünü gösterip götürdüler ne gördüm ne görmedim ama onun dışında kızımın yüzünü ilk yenidoğan yoğun bakımdaki hemşirenin bana foto atmasıyla gördüm, neler neler yaşadık hepsi geçti çok şükür, Allah’ıma şükürler olsun sorun olmadı şuan 5 yaşında Rabbim o kapıda bekleyen tüm anne babaları evlatlarına sağlıkla afiyetle huzurla mutlulukla kavuştursun inşAllah, bol bol dua arkadaşlarım bol bol dua, bol bol sadaka, Allah’a emanet edip gönlünüzü ferah tutun,