Busra_arasss
Hastaneden taburcu oldum dün çok şükür, işlemlerim uzun sürdü.
Kızım için de şu an durumu stabil dediler elhamdülillah. Kalp deliği için daha etkili olacağını düşündükleri bir ilaca başlamışlar inşallah şifa vesilesi olur diye dua ediyorum.
Süt vermeye başlamışlardı ama bağırsaklarında şişlik olmuş, kakasını uyaran verince yapmış o yüzden beslenmesini kısıtlamışlar yeniden.
İnş hayırlısıyla sağlıkla adapte olabilir.
Nasıl dua edeceğimi bilmiyorum, neyin hayır neyin şer olduğunu bilmiyorum o yüzden olanı da olmayanı da kızıma şifa vesilesi kıl rabbim diyorum.
Doktor burada iki adım ileri, bir adım geri ve yol uzun, bebeğine yardımcı olmak için yapabileceğin tek şey sakin kalmak dedi, o hisseder dedi.
Kendiminki ile beraber tüm yavrulara dua ediyorum. Rabbim bizimle beraber, dua kapımız açık Büşra. Elimizden dilimizden kalbimizden gelen her şeyi yapacağız, rabbim azımızı çoğa saysın.
Eslem Eylül için de dua ediyorum sürekli. Rabbim hayırla güzellikle evlatlarımızı tam sağlıkla bizlere kavuşturup, büyütmeyi nasip edeceğine inanıyorum. Zannım budur.
El bebek gül bebek derneği var, prematüre sayfası onların gönderilerine ve altındaki yorumlara bakıyorum moral bulmak, umut dolmak için sen de öyle yap iyi gelir belki🙏🏻