Freefam Sinem0135 ben de uzuluyorum cok kilo aldim diye ama napalim artik dogumdan sonra veririz bebekler iyi olsun da
Babygirl91 Hulyasyn bende 36da 8 kilodayım. Sırrım sürekli protein kalsiyum ağırlıklı beslenmek karbonidrat yanı makarna pilav vs yemedim. Genelde etürünleri-süt ürünleri-meyve-kuruyemiş ağırlıklı gittim. Kızartmalar hamurişleri aburcubur yemedim
Parlaparla Babygirl91 Maşallah, ne kadar az kilo almışsınız😍 Günlük karbonhidrat ihtiyacını nasıl karşılaştınız peki? Şekeriniz düşünce tükettiğiniz şeyler nelerdi? Ya da doygunluk hissetmek için? Yulaf, kepek, tam buğday ekmeği gibi mi?
Serap07 Beyzademrkrn aynı benimde öyle yesem gam yemicem bişey de yemiyorum fazla hareket edemiyorum diye nolcak böyle bilmiyorum pskolojim bozuldu
busra_basturk Meliha09 23+1 -3 kilo almaya başlarım büyük ihtimalle miğde bulantılarım iki gündür tamamen kesildi
Begleyna Deringrgl inşallah canım. Ben hiç kendimi kilo almış gibi hissetmiyorum zaten bünyeye alakalı birazda hep zayıf bi insandım.sadece göbeğim büyüyor. Bebeklerimiz sağlıklı, haftasıyla uyumlu olsunda çokta kilo önemli değil zaten💐
Deringrgl Begleyna aynen valla canım bende hep zayıf bir insanım onlar sağlıklı olsun kilo problem olmuyor
Htccndn 78 kiloyla hamile kaldım ilk aylarımda 75 kiloya düştüm 35+6 günlük hamileyim 5 kilo almışım ☺️
Merverellaaa Htccndn ben daha 16. Haftadan 3 kilo aldım sizin gibi az alanları görünce kendime üzülüyorum 🥹
Merverellaaa 16+1 3 kg aldım. Boyum 175 kilom 67 idi . 70 oldum. Çok mu hızlı almışım sizce . İlk gebeliğim 🤭