iremhzl Meliha09 24+2 2 kilo aldim ama odemden goxuken +10 filan kizlar elleri ve burnu şişen oldu muuuuu
0680 Meliha09 17+2 -2 kilo 78 ile hamile kaldım bulantım da olmadı ama kilo da almadım beslenmeyle ilgili kilo alımı bence.
Deringrgl Begleyna bende 11 haftalığım hala hiç kilo almadım kendi kilomdayım bakalım sizinki gibi olacak mı olur inşallah
Begleyna Deringrgl inşallah canım. Ben hiç kendimi kilo almış gibi hissetmiyorum zaten bünyeye alakalı birazda hep zayıf bi insandım.sadece göbeğim büyüyor. Bebeklerimiz sağlıklı, haftasıyla uyumlu olsunda çokta kilo önemli değil zaten💐
Firdevs2727 haftama +8kilo ile girdim 😅 oğlumda da 83 ile hamile kaldım 110 kilo ile doğuma gitmiştim bu bebeğimde de 83 ile hamile kaldım şuan 8 kilo aldım bende çok ödem oluyor şişlik
Beyzademrkrn Nazar_salcan ay şükürler olsun normal bir insan 💕😭 33+1 deyim ve 16 kilo aldım Boyum 1.70 74 kilo ile hamile kaldım suan 90 kiloyum ve 100 kilo olucam diye çok korkuyorum İsteyerek kilo almıyorum yemem artmadı iştahım hep aynı hatta mide bulantılarkm çok ama gene de kilo alıyorum
Nazar_salcan Beyzademrkrn artık bebiş sağlıklı olsunda kiloyu takmıyorum elimde olmayarak 20kilo aldım ve almaya devam ediyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🤲🤲
Serap07 Beyzademrkrn aynı benimde öyle yesem gam yemicem bişey de yemiyorum fazla hareket edemiyorum diye nolcak böyle bilmiyorum pskolojim bozuldu