_moom Elif-ada- bende aynıyım ama cok erken henüz bugun yine yapasım geldi ama tuttum kendimi sabredicez 🥰
Erkekannisi2 Elif-ada- canım inşAllah tez zamanda istediğine kavusursun yavrunu kucagına alırsın 🤲🏻❤️ 1. De hayalet cizgi var dedikleri gibi
Dilarakdemir1 Elif-ada- var gibi benimde böyle çıkmıştı iki testim sonra adetim baya geçince öğrenmiştim iki hafta kadar geç döllenme olmuş hatta şaşırmıştım
Elif-ada- Ella06 Bende gorurgibi oldum hatta kaset testlerdede böyle dumanlı gibi ondan attım testlerimi inşallah vardır🤲
Mavidunyamm Elif-ada- 9 çok erken ben catlamanin 11. Günü yaptığımda negatifti 14. Gün pozitif oldu o 3 gün bile çok fark ediyor bence bekleyin üç gün daha
Flowermom0 Elif-ada- kaset testler bozuk bnce çünkü ilm çizgi çok geride. Erken gebelık testinde var sankı ama ya. Resim düzenlemeden negatif yapsanız resmi daha net çıkar sanki
Elif-ada- Flowermom0 Flowermom0 Tel çekiminde hiç görülmüyor ben görüyorum belkide yoktur ben görmek istiyorum dur bilmiyorumki
Ayaz_Aybars_mom Elif-ada- erken gebelikte.var gbi cnm ama belliki cok yeni belli belirsiz biraz beklede kan ver en net orda cikar