Elif-ada- Bat 3 dayanamadım gene test yaptım okadarda söz veriyorum kendime yok duramiyorum Catlamanin 9 . gunu
myangelson Elif-ada- çizgi göremedim ve testleri erken yapmışsınız gibi duruyor 14. Günden sonra yaparsanız daha doğru sonuç alirsiniz
Elif-ada- Sekizmart Bekliyim diyorum sonra daha çok üzülüyorum umut işte erkenden yaptım ne varsa beklesem bu hallere gelmiycem aslinda
Erkekannisi2 Elif-ada- canım inşAllah tez zamanda istediğine kavusursun yavrunu kucagına alırsın 🤲🏻❤️ 1. De hayalet cizgi var dedikleri gibi
Bigsecret3 myangelson 17 günde doğru sonuç verir mi Ben bir gebenin günlüğü sayfasından ovülasyon testi onu alıp denedim de bu ay kendileri bana 17 günden itibaren doğru sonuç verir demişlerdi yumurtlamadan sonra
_moom Elif-ada- benimde bat 2 dün yapmıştım çıkmadı hiç bütün belirtiler var bende regl günümü bekleyeceğim söz verdim kendime
Annelikmghb Elif-ada- cok erken yapmissin bu sekilde kendi kendini psikolojini bozuyursun stres yapma badka seylerle ilgilen canim ben goremedim gecikmeni bekle sakin ol hersey gönlünce olsun 🌺
_moom Elif-ada- bende aynıyım ama cok erken henüz bugun yine yapasım geldi ama tuttum kendimi sabredicez 🥰