Elif-ada- Flowermom0 Flowermom0 Tel çekiminde hiç görülmüyor ben görüyorum belkide yoktur ben görmek istiyorum dur bilmiyorumki
Pamiramsi Elif-ada- he ovülasyonda çatlamanın 9. Günü galiba 😂 çok erken test için sabretttt benim de bat 3 ama ben Femara ve çatlatma iğnesi oldum 🥹 beraber bekleyelim haberlerimizi inşallah vardır 🤲🏻
Dnzaly Elif-ada- yaa kıyamam ama yok gibi kuzum belkide geç döllenme oluyor umudunu kesme ama allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Elif-ada- Pamiramsi kasıklarımda bir sağdan bir solda batmami desem agrimi desem gidiklanmami desem bişey oluyor saniyelik yumurtlamadan beri böyle ayrıca bacaklarımada vuruyor bu ağrı ilkkez oldu ama normal biseyde olabilir artık hicbirsey bilmiyorum vallahi 😂😂
Dnzaly Elif-ada- yani adet geçsin sonra yap bende yaptım bugün silik ve benim 3 veya 5 gün gecikmem oldu bak bakalım sende testime varmı bende
Dnzaly Elif-ada- inşallah kan bile vermedim ben sakinim yani 3 gün beklicem o iki koyu çizgi çıkana kadar
Elif-ada- BANUY Bu silik testler insanı çok yoruyor ama hata bizde aslında senin 6 benim 7 günüm var normalde adet geçince yapın derler bizde nerde sonra böyle kör olurcasina bakıyoruz Rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır çok silik gorunuyor