Umrecam Merhaba hanımlar, ben sürekli meyve yiyorum acaba bir sakıncası varmıdır ? Çok tüketirsen aşırı kilo alırsın diyorlar doğru mudur ? Günde en az 5 6 meyve yiyorum 🙄
Rukiisss Umrecam bende çok fazla yiyorum 31 haftalık bebeğim bir sorun olmadı bende kilomda fazla değil
Srp53 Umrecam öyle diyorlar ama ben de muhakkak günde bir armutt bir büyük erik bir de portakal yiyorum. 18+3 teyim 61 ile hamile kalmıştım 62 oldum tam bir kilo almışım. Alınsa şimdiye kadar alınır mıydı bilmiyorum 🤷♀️
Umrecam Rukiisss yaa inşallah öyle olurum bende, maşAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
MMehtapceylan Umrecam bence meyvenin bi zararı olmaz bende günde 2 3 muz 2 3 nektari yediğim zamanları biliyorum canım okadar çok istiyordu yedikçe yiyeyim geliyordu 😂şimdide akşamları her meyveden azar azar koyup yiyorum vitamin sonuçta ahahah
3girlsb Canım doktorum meyveyi çok tüketme diyor özellikle kavun incir şekerli olanları hatta sıralama su şekilde 1.öncelik et balık yumurta yoğurt köfte tavuk yeşillikler 2.öncelik baklagiller yeşil mercimek kurufasülye vs. 3.meyve oda c vitamini içeren veya muz
EsK07 Umrecam Afiyet olsun şifa olsun 🌸 Meyve yedikten sonra biraz kuruyemiş yerseniz şekerinizin yükselmesini önlemiş olursunuz. Her meyve öğününüzden sonra kuruyemiş yemeye dikkat edin lütfen. Ben genelde çiğ badem yiyorum 5-6 adet
Badehandekuzey Umrecam kilo almaktan ziyade şeker çok fazla olduğu için zararı var evet. Doktorum bana meyveden sonra süt iç veya yoğurt ye demişti
Aylaa123 Umrecam 5 6 porsiyon meyve çok fazla sağlıklı olsada meyvede çok seker var ölcüye dikkat etmelisiniz özellikle gebelik sekeri varsa fazla yemeyim 3 porsiyonu geçmemeye çalısın
Gamze_gamze Umrecam kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yemeğinden bir saat önce olmak üzere günde 2 adet yiyorum bende. Çeşit olarak yemeye dikkat ediyorum
Busedeveci Umrecam gebelik şekeri çıkmaması için doktorum porsiyon olarak yememi söylemişti. Onun dışında bir sakıncası yok