Evin_450 minikmucizem20 35+6 haftalığız alıp evde kendim yaptım çiğdi yani o zman bilgim de yoktu hiç duymamıştım ama duysaydım da yapardım büyük ihtimalle aşeriyordum çünkü inşallah leke falan olmaz
Diamondstallion minikmucizem20 valla kesinlikle yeme dedi hatta maden suyu bile bir tane zar zor var. Mide yanmasından mahvoluyorum.
Ecem16600 minikmucizem20 ciğerin toksik yükü fazla olduğundan dolayı benim doktorum asla önermiyor ben hiç yemedim risk almak istemedim
minikmucizem20 Ecem16600 benim ki canın çok istiyorsa yiyebilirsin demişti hamileyken aşerdiğimizi yememiz lazım az da olsa
minikmucizem20 TTubaKK valla evde kırmızı et doğruyorum sürekli 😀 ama yıkıyorum sonra elimi bi leke olmaz İnşAllah
TTubaKK minikmucizem20 Ben öyle biliyorum ama inşallah olmaz ben hiç kırmızı ete dokunmadım 19 haftadır
gzm_42 minikmucizem20 ilk oglumdayken de yemiştim ciğeri leke felan olmadı elhamdülillah bu hamileliğimde de yedim ama şuan doğum yapmadım daha ama bsy olacağını sanmıyorum
Dkblz minikmucizem20 canım ben ilk hamileliğimde de yemiştim şu an hamileyim bunda da yedim herhangi bir sıkıntı olmadı çok abartmadığın sürece bir şey olmaz içini ferah tut
_-7_- SevalElmas ciğer gerçekten doğru teyzem kızına hamıleyken ınanmamıs cıgere dokunup sonra bacağına sürmüş elını gerçek mı dıye dokunduğu yerde ızı var ama yıyınce olur mu bilmiyorum
zge13 beybim0 saçım balır oldu babamda bakır saçlı doğal iki halam da aynı hani bebeğinde bakır olsa hiçkimse şaşırmaz ben okeyim 😅
aslaninannesi7 minikmucizem20 evet annem bana hamileyken çok canı çektiği için yemiş ondan birşey olmamış, ama dediğim gibi çiğ elleyip koluna dokunduğu için kolumda lekem var. Hatta hep şey der iyiki yüzüme gözüme dokunmadım diye.
zeynosileannis minikmucizem20 leke değil ama genelde önermiyor doktorlar yüksek a vitamini içerdiği için bende çok severim çok canın isterse abartmadan yiyebilirsin dedi ama her gün değil