Evin_450 Gulayada 35+6 haftalığız alıp evde kendim yaptım çiğdi yani o zman bilgim de yoktu hiç duymamıştım ama duysaydım da yapardım büyük ihtimalle aşeriyordum çünkü inşallah leke falan olmaz
Diamondstallion Gulayada valla kesinlikle yeme dedi hatta maden suyu bile bir tane zar zor var. Mide yanmasından mahvoluyorum.
Ecem16600 Gulayada ciğerin toksik yükü fazla olduğundan dolayı benim doktorum asla önermiyor ben hiç yemedim risk almak istemedim
Gulayada Ecem16600 benim ki canın çok istiyorsa yiyebilirsin demişti hamileyken aşerdiğimizi yememiz lazım az da olsa
Gulayada TTubaKK valla evde kırmızı et doğruyorum sürekli 😀 ama yıkıyorum sonra elimi bi leke olmaz İnşAllah
gzm_42 Gulayada ilk oglumdayken de yemiştim ciğeri leke felan olmadı elhamdülillah bu hamileliğimde de yedim ama şuan doğum yapmadım daha ama bsy olacağını sanmıyorum
Dkblz Gulayada canım ben ilk hamileliğimde de yemiştim şu an hamileyim bunda da yedim herhangi bir sıkıntı olmadı çok abartmadığın sürece bir şey olmaz içini ferah tut
_-7_- SevalElmas ciğer gerçekten doğru teyzem kızına hamıleyken ınanmamıs cıgere dokunup sonra bacağına sürmüş elını gerçek mı dıye dokunduğu yerde ızı var ama yıyınce olur mu bilmiyorum
zge13 beybim0 saçım balır oldu babamda bakır saçlı doğal iki halam da aynı hani bebeğinde bakır olsa hiçkimse şaşırmaz ben okeyim 😅
Busedeveci Gulayada evet annem bana hamileyken çok canı çektiği için yemiş ondan birşey olmamış, ama dediğim gibi çiğ elleyip koluna dokunduğu için kolumda lekem var. Hatta hep şey der iyiki yüzüme gözüme dokunmadım diye.