beybim0 zge13 ona da riskli saçı kına gibi olur derler ama bende elimin ortasına sürdüm elinde olur dediler hemen yıkadım ama kına rengi vermişti elime sonra doğdu bebeğim bişey yok çok şükür
zge13 beybim0 saçım balır oldu babamda bakır saçlı doğal iki halam da aynı hani bebeğinde bakır olsa hiçkimse şaşırmaz ben okeyim 😅
BabyPelargos Zaradndr benim kadın doğumcum profesör ben sormadım özellikle iyi pişmiş ızgara ciğer ye dedi diyetisyen mi profesör kadın doğumcu mu?
Diamondstallion Gulayada Benim de canım çok ciğer istiyor dürüm şeklinde, halbuki hiç de sevmem… Doktorum sakat at kesinlikle yasak dedi :(
Gulayada Diamondstallion ciğer az yiyebilirsin sıkıntı olmaz ki doktorunu değiştir herşeyden vitamin almalısın pişmiş ciğerden zarar gelmez ama fazla yersen zararı olur
Evin_450 Gulayada Vala ben aşermiştim bi iki defa eşim almıştı kendim yaptım ondan sonra öğrendim ki ciğer yıkamak leke yapıyormuş yani hurafe mi gerçek mi bilemiyorum doğumdan sonra anca öğrenebilirim
Diamondstallion Gulayada valla kesinlikle yeme dedi hatta maden suyu bile bir tane zar zor var. Mide yanmasından mahvoluyorum.
Evin_450 Gulayada 35+6 haftalığız alıp evde kendim yaptım çiğdi yani o zman bilgim de yoktu hiç duymamıştım ama duysaydım da yapardım büyük ihtimalle aşeriyordum çünkü inşallah leke falan olmaz
Ecem16600 Gulayada ciğerin toksik yükü fazla olduğundan dolayı benim doktorum asla önermiyor ben hiç yemedim risk almak istemedim
Gulayada Ecem16600 benim ki canın çok istiyorsa yiyebilirsin demişti hamileyken aşerdiğimizi yememiz lazım az da olsa
Gulayada TTubaKK valla evde kırmızı et doğruyorum sürekli 😀 ama yıkıyorum sonra elimi bi leke olmaz İnşAllah
gzm_42 Gulayada ilk oglumdayken de yemiştim ciğeri leke felan olmadı elhamdülillah bu hamileliğimde de yedim ama şuan doğum yapmadım daha ama bsy olacağını sanmıyorum