Busedeveci Gulayada evet annem bana hamileyken çok canı çektiği için yemiş ondan birşey olmamış, ama dediğim gibi çiğ elleyip koluna dokunduğu için kolumda lekem var. Hatta hep şey der iyiki yüzüme gözüme dokunmadım diye.
zeynosileannis Gulayada leke değil ama genelde önermiyor doktorlar yüksek a vitamini içerdiği için bende çok severim çok canın isterse abartmadan yiyebilirsin dedi ama her gün değil
yaasemin Gulayada yok öyle bişey ilk oğlum da ciğer çok yedim hiç bi sorun olmadı ikinciye hamıleyım bunda da ciğer çok yiyorum 😂😂
gizemm0688 myangelson abartmadıgın ve iyi piştigi sürece yiyebılırsın demişti benım doktorum 22 haftalık olduk bu zamana kadar 2 kez yedim.
myangelson gizemm0688 benim ilk doktorum Diyarbakırdaydi kesinlikle yasak yemek yok dedi kesin ve net konuştu bu konuda. Zaten sevmediğim için de zorlanmadım
Bergamot Gulayada gebelikte sakatatların her türlüsü yasak maalesef. Hiçbir gıda vücutta leke falan yapmaz hurafe bunlar maalesef 🥲
Evin_450 Gulayada 35+6 haftalığız alıp evde kendim yaptım çiğdi yani o zman bilgim de yoktu hiç duymamıştım ama duysaydım da yapardım büyük ihtimalle aşeriyordum çünkü inşallah leke falan olmaz
Hayalimmm42 Dunyam28 valla doktor demedikten sonra ne yapalım bilmeden yedik şifa olsun 😂zaten 36 haftalıgım sona yaklastım inşallah sag saglim ayıpsız amansız kucağımıza alırız😊
Kumsalkya Gulayada canım benm ciğer başkası yapıp yiyebilirsin ama sen elini sürüp vücuduna sürmeyeceksin gül koklatmayacaksın vs işde batıl ama çıkıyor yani yapanlar olmuş var
Mercan0652 Busedeveci ay bu gerçek galiba bi tanıdık da buna inanmamış hamileyken et doğrarken öyle şey mi olur demiş karın kısmına kanı sürmüş çocuğun ayni yerinde leke varmış. Çok garip gerçekten. Ya o değil benimde koluma damlamişti ben sürmedim ama umarim bişey olmaz 😳
Mejsa Gulayada günlük 100 gr yemek yasak yazıyor çoğu yerde ara ara abartmadan yediyseniz 200 gr falan zararı olacağını düşünmüyorum
Merve034 Gulayada Yiyince değil de kanını sürünce oluyormuş vücuduna. Annem bana hamileyken denemiş bacağına bide azicik nokta şeklinde göğsüne sürmüş veeee oralarimda leke var 😂😂 pembe renkli 🥲🥲