ZA06 gulcin8396 gözün aydın canm bişey sormak istiyorum serklajda enfeksiyon sorunun oldu mu bunu nasıl yönettin
gulcin8396 ZA06 Canım benim hiç enfeksiyon problemi olmadı yaşamadım erken haftalarda olmuş olmama rağmen
Gamzeumay gulcin8396 allah anali babalı büyutsun insallah 🤲 bnmde ilki 35 haftalik dogdu bndede seker vardi ama ole insulin vs kullanmadim aniden suyum gelmesiyle sezeryana alindim simdi bi pramature annesi olarak 2.dogumdan cok korkuyorum ya erken gelirse ya gene seker cikarsa illet bisey diyorum
pinaarrylmz gulcin8396 bende uyuşmam diye çok korkıyorm sevindim buna:) peki sonda acıtıyormu ve karna basma olayı oldumu sizde
gulcin8396 pinaarrylmz pinaarrylmz Sonda uyustuktan sonra takılıyor acıtmıyor İlk doğumda karna bastırma olayı olmamıştı ama 2. Doğumda karnıma bastirdilar maalesef.
12moom Merhaba 1 ekimde bana gün verdi doktor aşırı derecede kanım dusuk ve demirim dusuk sezeryan zor oluyormu o an çok kan akiyormus çok korkuyorum ordan kalkamam diye doktor kanın dusuk sen nasil ayakta duruyorsun dedi
gulcin8396 12moom İnşallah birşey olmaz ya riskli bir durum olaack olsa doktor ona göre önlem alır herhalde sonuçta farkında kaninizin düşük olduğunun
12moom gulcin8396 evet haklısın dogum anında kan takarlar diye dusunuyorum bir sürü kişi oluyormuş müdahale ederler