33. haftadayım tahmini doğum tarihi 12 Mart gösteriyor. Ama ben sezeryan istiyorum o yüzden Mart’ın ilk günleri falan olur heralde hayırlısıyla🙏🏻 Siz kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz paylaşalımm🤗
Mart Anneleri😊💜
32 haftadayım bende. Benim 17 mart görünüyor normal düşündüğüm için nasip olursa eğer 😍🥰
31+6 haftadan merhaba ☺️ Tahmini dopumumuz 17 mart gösteriyor hayırlısı olsun hakkımızda paşamın kafa yukarıda hala sanırım bu gidişle bende sezeryan olucam sanki 😂😂
gzdalp neden sezeryan peki ?
31+3’üz bizde kızımla 😍 Tahmini dogum tarihi allah izin verirse 20 Mart ☺️
Meraba bnde 31+5 haftalık hamıleyım doktorm normal gozukuyo dogum dedı tahmını 18 mart ama bnm kızım o kadr beklemıcek gıbı artık hayırlısı ile gel kuzm dıe beklıyorm ☺️
Bende 33teym 14 mart sata göre ultrason 6-7 martı gosterıyo degısıyo.. muhtemelen bnde sezeryan olucm gibi ama gune nezamn karar verr doktr bilmiyorum 38 de alınır dyen var 39u brkler dyen var
gzdalp 35+5 siz tahmini dogumm 15 subat normal gözüküyor hersey ama inşallah ters bi durum olmaz normal yapariz allah herkesin evlatlarini annelerine bagislasin 🤗🤗🤗
gzdalp 32+3 deyim normal dogumum 12 mart gorunuyo ama.bende sezeryan istiyorum 😊
Sezeryan olacagim icin 4 mart dedi doktor amma normal dogum vaktim 18 mart💕oglusum gelicek insAllah 31+5
gzdalp 33+2 benimde martin 7 ama ben şubat sonu bekliyorum hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi
ghost35 insallah bende sezaryan olurum sezaryan olmam için yapabilcegim bişey varmi 🙄normalden cokkk korkuyorum doguramam korktugum zaman baygınlık geciriyorum çünkü
Cemreemine bende sezaryan istiyorum 😋
33+3 teyiz Mart ın 6 sı gözüküyor şuan normal düşünüyorum bakalım hayırlısı 🐥
- Düzenlendi
gzdalp 32+0 olduk oğlumla 16 Mart doğum tarihimiz normal doğum istyrm Ama bakalm nasip olursa oluşum biraz tosbiş doktor teyzesi böyle giderse sezeryan alırım dedi O yüzden ben yinede beklemek istyrm 🤭🤭😇 sağlıkla gelsin yeter 💙👼🏻
Melekhira valla bende korktugum icin istiyorum hatta dua ediyodum bebek donmesin diye ama donmus bile 😊 acaba tekrar bas yukari donermi merak ediyorum 😂