Ayse_nurrr aslyalm kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun annelik duygusu ile evhamlanıyoruz kasık ağrıları bel ağrıları normal deniyor kanama olmadığı takdirde inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız.
Nurella07 Ayse_nurrr bulantım çok nadir oluyor kendimi çok aç hissettiğim zaman ve ağır yemek kokusu aldığım zaman biraz bulantim oluyor ama uykum efsane geliyor ve uykum çok hafif olduğu için sürekli uyu uyan yapıyorum 😀
Nurella07 Ayse_nurrr bulanti konusunda kendime hakim olmaya çalışıyorum çünkü bünyem zayıf devamı gelecektir ve bulanti ilaçlarına kendimi alıştırmak istemiyorum her ne kadar zararsız da olsa doktorum alıştırmamaya özen göster kendini dedi fazla ilaç fazla zarar demek dediği için tutuyorum kendimi hafif şeyler tercih ediyorum
SariLale22 imcakir fazla ultrasona girmek zararlı mı arkadaşlar ya ? Bu hafta özele gidicem haftaya cumada bilkente gidicem
imcakir Ayse_nurrr ay benimde benimde bat öncesinden beri geçmedi ara ara geliyor Ama kanama olmadığı sürece normalmiş öyle dediler
imcakir Yasemin1408 benimde cts değerim böyleydi doktor 4 hafta demişti ama uygulama farklı gösteriyor bende çözemedim bu işi
Yasemin1408 imcakir valla canm ben tup bebek tedavisi gordum3. Gun embryo transfer edildi dondurulmustu ve 11 eylulde transfer oldum. Nasil hesap edicem bilmiyorum deger 4 haftalik cikiyor bide ben iki embryo koydurdum hesaplari nasil yapcam bilgisizm 11 ekimde kese gormeye gdecegiz
Cybele5 Benim bugün 5+0 kasık ağrısı, bel ağrısı ve yorgunluk uyku hali ve kabızlık yaşıyorum. Daha kese görmeye gitmedim insallah haftaya pazartesi için randevu aldım insallah görürüz sağlıklı bi şekilde keselerimizi❤️
Cybele5 SariLale22 ben devletle özeli birlikte götüreceğim. Bence fazla ultrason değil ama fazla doktor zararlı. Kararında gitmek lazim yoksa insan stres oluyor bi tek bu konuda kalıyorsun o da psikolojik olarak yoruyor strese sokuyor. İlk gebeliğimde devamlı doktordaydım sağlıkçı olduğum için cok kolay ulaşıyorum ve düşük oldu şimdi daha ağırdan alıyorum önden gitmeyeceğim hep vakti geldiğinde gidicem
imcakir SariLale22 hiç bilmiyorum valla ama sanmıyorum zararlı olduğunu ama diğer arkadaşın dediği gibi abartmamak gerek herhalde gerektiğinde gitmek lazım
SariLale22 Cybele5 özelde muayene olucam hep ama devlette doğum planladık özel sigorta doğumu karşılamadığı için yoksa gönül istiyor ki tek bi doktorla sürdüreyim🥺 ilk gebeliğim olduğu içinde acemiyim böyle şeylerde de
imcakir Yasemin1408 hiç bilmiyorum valla ama eğer tüp bebekte yumurtlama döneminde yapılıyorsa öyle bir dönemi vs varsa sat ı alabilirsiniz sanırım
Elfnur_ SariLale22 Benimde 6 haftalık bugun net öğrendim doktordan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin yavrular🤲
Esrafeyyat1 Kardelenagn bel ve kasık ağrısı gayet normal endişelenmeyşn bende de var sağ sol farketmiyor hurafelere inanmayın kendinizi yormayın ve stres yapmayın 😊
Symstf ben test yaptırdığımda şöyle bir referans aralığı vardı ben ilk yaptırdığım beta 1000 çıkmıştı 5 haftalık demişti doktor
SariLale22 Cybele5 şuanda en yakınımdaki hastaneler lokman hekim ve koru var yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı öğrendiğim kadarıyla lokman hekim medicalpark medicana doğumu karşılamıyormuş ama koru karşılıyormuş 🤷🏻♀️