SariLale22 Cybele5 şuanda en yakınımdaki hastaneler lokman hekim ve koru var yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı öğrendiğim kadarıyla lokman hekim medicalpark medicana doğumu karşılamıyormuş ama koru karşılıyormuş 🤷🏻♀️
imcakir Yasemin1408 hiç bilmiyorum valla ama eğer tüp bebekte yumurtlama döneminde yapılıyorsa öyle bir dönemi vs varsa sat ı alabilirsiniz sanırım
Cybele5 imcakir evet 9 kontrol ve doğumu kapsıyor en son 55bin civariydi ben kalp atışını duyduktan sonra yaptıracağım
SariLale22 imcakir benim özel sigorta bi tek koruda karşılıyormuş 😒 öbürlerine 20 bin TL destek veriyor sadece
Htc03003 5+5 kızlar adet olacakmış gibi agrılar giriyor bende de kese yada bebeği görenler oldumu ben 5+1 de gitmiştim sadece keseyi gördüm kaç mm keseniz
Grimsi Htc03003 bende 5+5 im tam 😊 dün kese 9 mm gözüktü karından bakmıştı ama önceki gün acilde doktor vajinal bakmıştı 15 mm di
SariLale22 imcakir tecrübesiz olduğum için şansa kadere artık olucak gibi 😂 araştırıyorum ama hayırlısı
Esrafeyyat1 Dilaralav çok normal ilk haftalarda rahim büyüyor hormonlar filan stres yapmayın herşey yolunda
Esrafeyyat1 Kucuk_dunyam öncelikle hayırlı olsun bizde keseyi geçen hafta görmüştük güzel haberler alırsınız inşllah
Esrafeyyat1 Ayse_nurrr ayy çok fazla halaizlik baş ağrısı sürekli uyku nasıl geçeçecek diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun 🩷
Esrafeyyat1 Kardelenagn bel ve kasık ağrısı gayet normal endişelenmeyşn bende de var sağ sol farketmiyor hurafelere inanmayın kendinizi yormayın ve stres yapmayın 😊