ozvil4136 bebegimolacak merhaba dr ler söktürücü verirse kullanma lütfen bende gecikmenin 10. Günü test vermiştim 1.20 çıkmıştı söktürücü verelim demişti annem kullanma sakın dediği için kullanmadım 16. Günü evde test yaptım bi baktım çift çizgi kan verdim 32 ile öğrendim. Sağlıksız gebelik oldu 8. Haftada düşük yaptım 2 yıldırda gebe kalamıyorum ama neticede böyle sonuçlar olabiliyor inşallah seninde pozitife döner
bebegimolacak ozvil4136 okudukça şok oluyorum hala regl olamadım salı günü doktora gidicem ama önce kan bakmasını isticem
gktgmom bebegimolacak benimde aynı sizin gibi silik çizgi çıkmıştı böyle öğrenmiştim ama sizin gecikmeniz çok olmuş geç döllenme olabilir çünkü ben adet günümden önce yapmıştım adet olmam gereken günde kan verip öğrenmiştim
gktgmom Ays12345 4+5 haftalıkken kese gözükmüştü canım daha sonrada 9 haftalıkken gitmiştim o zamanda kalp atışını duymuştum
gktgmom Ays12345 düzenli bir beta artışınız varsa eğer kimyasal gebelik değildir korkmayın Rabbim size hayırlısını versin inşallah
imcakir bebegimolacak umutlandırmayayım ama sanki bana da gölge var gibi geldi ışık yansımadıysa eğer.. 🙏🏻 Gittin mi doktora
ipos Ben sizin postlarınızı hep görüyorum. Nedense bu ay hamile olabilirsiniz gibi doğuyor içime. Yaptığınız testte de hayalet çizgi görünüyor, testin markası ne? Hayırlısı olsun inşallah
papatyaolsun Canım birkaç yorumunu okudum ona istinaden yazıyorum. Sperm DNA hasar testi yaptırdınız mı hiç
anonim001 bebegimolacak canım ne yaptın gittinmi kan vermeye falan testinde çizgi zorlanmadan görüyorum ben
bebegimolacak anonim001 yok kuzu başka test daha yaptım onda hiçbir şey yoktu. Salı günü çok iyi bi doktora gidicem
Betamom bebegimolacak bende umut vermek istemiyorum ancak bir arkadasım 7. Veya 8. Haftasında öğrendi ve hicbir şekilde ne kanda ne testte pozitif cıkmadı. Adet gecikmeside olabilir. Mevsim geçişlerinde ben yılda bir kere böyle seyler yasarım. Ama diger ihtimalide göz ardı etmemek lazım