bebegimolacak anonim001 yok kuzu başka test daha yaptım onda hiçbir şey yoktu. Salı günü çok iyi bi doktora gidicem
Kralereeed bebegimolacak canım daha yapma o zaman doktora gidene kadar umutlandırma kendini dua ettim sana inşallah hayırlısıyla olur ya ♥️
bebegimolacak Dunyam28 valla aşılama yaptırcaz hiç takmıyodum stresli değildim hahahaha niye kanamıyor anlamadım normalde hiç olmaz
Kubra001111 bebegimolacak yumurta çatlatma iğnesi yapmış mıydın canım ben 3 defa denemiştim doktorum bu durumla aşılamanın hemen hemen aynı olduğunu aşılamayla zaman kaybetmemem gerektiğini söylemişti
Eceeeeemmm bebegimolacak ben 10 gün gecikince test yapmıştım pozitif çıkmıştı belki senin hormonlardan kaynaklı olabilir olmutorum dedikçe de olmuyor insan gerçekten
imcakir bebegimolacak hadi bakalım ya inşallah 🙏🏻 sonrasında da bir doktora görün canım inşallah çıkar 🥲🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mor-kelebek @bebegimolacak sonuç çıkınca benide etiketler misin yeni gördüm postu nasip belli mi olur hiç ummadığın anda olur belki 🌸
Betamom bebegimolacak bende umut vermek istemiyorum ancak bir arkadasım 7. Veya 8. Haftasında öğrendi ve hicbir şekilde ne kanda ne testte pozitif cıkmadı. Adet gecikmeside olabilir. Mevsim geçişlerinde ben yılda bir kere böyle seyler yasarım. Ama diger ihtimalide göz ardı etmemek lazım