kaderakgun1 Miracmuhammet bekle bacım inşallah yazan çıkar düşündüğüm doktor oraya gecmiş sırf onun için gitmek istiyorum ama kimse hastaneyi önermedi anlamadım hijyen sorunu mu var acaba
Pelinezmiram Bende doğumu o hastanede yapmiyccam Oğuz bey çok iyi ama hastane berbat ve tecrübesiz ekipleri var iki görümcem bir yıl içinde orda doğum etti lar bin pismanlar çünkü sağlıklı bebeği bile kuvezde aliyolar sırf sigortadan para alsınlar diye
Pelinezmiram kaderakgun1 öyle valla cnm 25 bin aldılar 1ay önce gorumcemden hijyen falan sıfır zaten bn mecburiyetten o hastaneye godiyorum
momandchild Sema hoca için mi ? İlk oğlumu orda doğurdum 2. İçin de nasipse ona gideceğim ama hastane gerçekten çok mu kötü şimdi doğum 25 ise Sema hocanın 40 I vardır 😅
kaderakgun1 momandchild evet canım eger dediğin kadar varsa eyüp Rami Hastanesi’ne gitmek daha mantıklı aynı fiyatı o zaman nehir hoca ah nehir hoca
momandchild ayse2205 gitmişken doğum fiyatını da öğrenir misiniz özellikle Sema hocanın diye sorun çünkü onun ki farklı oluyor :)
ayse2205 momandchild ay benimde canım doktorum sema hoca🥰 tamamadır pazartesi fiyat bilgisi yazarım inşallahh
kaderakgun1 ayse2205 Ay ne olur sorun da yazın olur mu bende sema hoca için gitmek istiyorum ssvd istiyorum
ayse2205 kaderakgun1 sema hoca kızımıda onda dogum yapmıştım. İkinci bebegim içinde ona gidicem ama hastane yorumları korkuttu beni. 2 sene önce şafakta yapmştım ilk dogumu
ayse2205 kaderakgun1 bugün sema hocaya gittim muayenemi oldum endişelerimi anlattım. Bana işlem odalarını gösterebilceğini şüphemin olmamasını istedi. Odalara girdiğinde kendininde gözlemlediğini sıkıntı olmadıgını söyledi. Başka bi randevuya yetişmek zorunda oldugum için bu sefer gezemedim işlem odalarını ama bidahaki kontrolümde gezmek istediğimi söyledim. İçim bi tık rahatladı açıkçası bende ssvd istiyorum mümkün oldugunu anlattı. Ücretide Muhasebeden ögrenemiyomuşuz sema kendi söylüyomş fiyatı tekrar odasına döndüğümde doguma gitmişti soramadm bu ay.🥲