ayse2205 ben hakan beyin hastasıyım hastanenin en eski doktorlarından muayene ücreti ve doğum ücretide aygün hanımla oğuz beye göre daha fazla bu yüzden doğum ücreti olarakta biz fazla ücret ödedik başhekimlik yapmış diye biliyorum çok ilgili bir doktor kendisi hamileliğimin başından beri hep ona gittim ama ne yazık ki hastane hiç güzel değil benim ablam 10 yıl önce bu hastanede doğum yapmıştı o zamanlar asla böyle değildi odalar berbat ve çok pis odadaki yatağım bile bozuktu yukarı aşağı kalkma butonu çalışmıyordu ve kırıktı refakatçi için küçücük bir koltuk var onuda zar zor açmıştık bazı yerleri kırıktı tuvalet çok pisti katta olan hemşireleri çağırıyorsunuz gelip bakmıyorlar bile bazen katta hemşire bile bulamadığımız oldu sonda torbamın dolmasına rağmen nerdeyse taşana kadar beklettikleri oldu yani ona bile gelip bakmıyorlar doğumhanedeki ebelerin tavırlarıda hiç güzel değildi bir şey soruyorsunuz sizin suratınıza bile bakmıyorlar cevap vermiyorlar ben her şey normalken komplikasyon geçirdiğim için acilen sezaryene alındım bununda sorumlusunun doğumhanedeki ebe olduğunu düşünüyorum kanamayla hastaneye gittim birde o halde 5 saat doktorun gelmesini bekledim damar yolu açarken damarımı şişirdiler kolum mosmor oldu şişti o bile anca geçiyor bana serum veren ebeye ne serumu olduğunu sorduğumda bebeğin kalp atışları istediğimiz gibi atmıyor diye dalga geçer bir tavırla konuşarak bu yüzden serum taktık deyip benim daha çok paniklememe neden oldu bebeğim ve bende şu an çok şükür ki iyiyiz ama şu anki aklım olsa başka hastaneye giderdim bende travma bıraktılar verdiğimiz paraya değmedi doktorlar iyi evet ama doğum sırasında doktor sizinle çok ilgilenmiyor işini yapıp gidiyor bu yüzden kimseye önermiyorum