petunya55 ben 19.haftada öğrendim bebegimin sol ayak pev…çok korktum ağladım…ve 3 Eylül doğum yaptım..birincisi anne karnında geçmiyor.. ikincisi Bebek büyüdükçe daha içeri bükülme vs olmaz demişti doktor bana..bir ayak da var diğerinde yoksa ilerde de olmuyor digerinde ..biz doktor bulduk araştırdık..oğlum 3 Eylül anı sezeryNla doğdu…7 günlükken ilk alçıya başladık..şuanda 2 haftamız alçıda…berbat bir hamilelik geçirdim sürekli alglaidm sürekli kabullenemeidm.neden oldu niye oldu diye sürekli kendime sordum eşime dünyayı dar ettim kendime e..ama degmezsmis keşke mutlu olsaydım..çünkü bebeğim bu strese dayanamadı gebelik şekeri çıktı ve 36+5 de doğdu..şuanda ise şunları söyleyim size bebek alciyi hissetmiyor..alçı yok gibi yaşıyoruz..alçılı ayağını inidiirip kaldırıyor..gazını çıkarmak biraz sıkıntı damla veriyorum..alçı yapiliren biraz aglio o da korkudan ağırdan değilmiş…4 haftalık alcimiz sonra ameliyat sonra 3 hafta daha olacakmış yolun cok başındayım ben..ama yola çıkmadan nasıl geçecek bilemezsin anın tadını çıkar …. bütün anneler bebeklerini nasıl başardı ise sende basaracaksin