Rojin__321 Esma_0109 tekrar betaya baktirabilirsiniz ben aile hekimine gittim tekrar beta vermek için artışı nazil diye gebelik var dedi baktirmaniza gerek yok dedi
Esma_0109 Rojin__321 yaaa ama forumda çok görüyorum birkaç defa kan veriyorlar kimyasal olup olmadığına bakıyorlar
Beyazem- Esma_0109 ben 6 haftalık iken kimyasal olduğunu öğrendim adetim tam 2 hafta gecikmişti testlerde negatifti 6. Haftada silik çizgi çıktı ardından hemen kanamam olmuştu kanamanız yoksa kimyasal olmayabilir geç döllenme olmuş olabilir. Tahlil yaptırmak en iyisi
Ceycey22 Esma_0109 kııız saçmalama ben 2. Ye hamileyim 7 haftalık şu an ilk hamileliğimde hiç bir şey yoktu sadece karnım büyümüştü şu an bunda da bir belirti yok. Dua ette öyle geçsin prensesler gibi hamilelik 😅
Hnfcls Ebrueren bende öyle çok fenayım mide bulantısı çok fazla yemek yiyemiyorum hersey kokuyor çok zor 2gebeligim ilki de aynıydı
Ebrueren Hnfcls ben ilkinde bu kadar uykum oldugunu halsiz oldugumu hatırlamıyorum belki extra çocuktan yoruluyorum bu gebeliktee malum ilki gibi prenses hamilelik değil 😂
Grimsi Ebrueren 5+1 aşırı uyku hali sürekli baş dönmesi acıkınca da bulantı oluyor . Progestan kullanıyorum heralde o yapıyor baş dönmesi Leyla gibi geziyorum tüm gün hele işte iken aşırı yorucu 🥴🤕
Grimsi Ebrueren buna yine razıyım kanama düşük riski filan olmasında bende lekelenme oluyor o yüzden progestan kullaniyorum
Ebrueren Esma_0109 kız 4 haftalıkken olmuyor zaten 5 den sonra başlıyor sen 6 7 de hissedeceksin inşallah tabi böyle geçsin de şikayet etme yani 😂
mna_krkt Merhaba ben 8 haftalık bitmek üzere ama nasıl besleniyorsunuz bu zamanlarda merak ettim çünkü hani herkes başka bir şey söylüyor doktorlar deseniz onu yeme etme diyip çok kısıtlıyor napıcağımı bilemedim
cavbella mna_krkt ben pek düzgün beslenemiyorum bu ara misal dün kahvaltı niyetine çubuk kraker yedim sadece akşam biraz yemek yiyebildim. İlk zamanlar normal bunlar sonrasında dikkat ederim diye çok takılmıyorum o konuya