cavbella Ebrueren bir haftadır ben de çok kötüyüm ne yiyip içiyorum hiç bilmiyorum. Bir haftadır mutfağa giremiyorum önünden geçerken bile kafamı başka yöne çeviriyorum😄 bulantı halsizlik ve bel ağrısı çok var bu ara
cavbella mna_krkt ben pek düzgün beslenemiyorum bu ara misal dün kahvaltı niyetine çubuk kraker yedim sadece akşam biraz yemek yiyebildim. İlk zamanlar normal bunlar sonrasında dikkat ederim diye çok takılmıyorum o konuya
Emineeyecioglu Ebrueren bende 7+5 im geçen resmen 1.5 gün uyudum sadece yemek tuvalet için kalktım bazen çok yorgun hissediyorum hep yatmak istiyorum
AdaEcem Ebrueren mide bulantısı yok bende diğer gebeliklerimde de olmadı. Şu an halsizlik ve bazen uyku erkenden bastırıyor.
Meron Ebrueren benimde beş haftalık ve bu benim 3. Gebeliğim kendinizi benimle teselli edin 😂😂😂 biri 4 biri 5 yaşında çocuklarım var 😂 aşırı uyku yapıyor bende hamilelik
Ebrueren Meron ya 12 aylık daha zor seninkilerde zor tabi hemde 2 tane ama yine kendilerini kurtarmışlar biraz benim alt değiştirme kaldır indir falanda zorluyor burnuma bok yokken koku geliyorum canım oğlumdan psikolojik olarak 😂
Ceycey22 Leyla93- şöyle oldu çok derinden geliyordu doktor vajinal muayene yaparsak çok net duyarsın ama kalbi çok net gördüğüm için gerek duymuyorum dedi
Meron Ebrueren tabi canım öyle daha zor benimkiler peş peşe olduğunda daha zordu şimdi tabiki daha iyiki gündüz okula gidiyorlar zaten Allah yardım etsin canım yaşlar yakın olunca başta zor oluyor ama sonra iyiki böyle olmuş diyeceksin 🙏🥰
Ebrueren Meron ayy saol canım yaa inşallah dediğin gbi olur bende ikisini büyütüp okula gönderip biraz rahat ettiğim dönemlerin hayalini kuruyorum 😂 sağlıklı olsunlarda herşey geçici büyüyecekler elbet bu dönemlerinde kıymetini bilemk lazım ❤️
Meron Ebrueren tabi canım başlarda çok krizler çok ağlamalar yaşayacaksın ama geçecek canım annelik cidden çok başka bişey 🙏