Ebrueren Benim 4 8 saatleri arası aşırı uykum oluyor ve bazen bulantım oluyor çokta halsiz oluyorum 1 yaşındada bebeğim var kaka kokusu ona yemek hazırlamak resmen eziyet oldu bana ne zaman geçiyor şu dönem unutmuşum ben şimdiden 😏
Rojin__321 Ebrueren ben daha 5 haftalığım aşırı uyku ve halsizlik var midem bulaniyor ama kusamiyorum daha
afra119- Ebrueren 14 haftadan merhaba canim, bende senin gibiydim ve 3 yaşında yerinde duramayan bebem var zar zor geçirdim o zamanlari yemek yiyemiyordum yapamiyordum bulantidan ama şuan normal hayata döndüm, geçiyor 12 13 haftalara doğru
Mrvsmt2502 Ebrueren 7 haftalığım. Gün içinde bazen elimi kaldıracak halim kalmıyor. Benimde 2.5 yaşında bir kızım var allahtan anlıyor anenciğim birazcık uyumam lazım deyip ona oyuncak veriyorum yarım saatte olsa dinleniyorum ama çok büyük vicdan azabı çekiyorum onu ihmal ediyormuşum gibi hissediyorum. Sizinki de bayağı küçükmüş özel değilse isteyerek mi oldu?
Esma_0109 Rojin__321 benim de 4 haftalık ama hiçbir belirtim yok hamilelik hissi de yok kimyasal olabilir mi🤦
minigim__1 Nurbl benimde sat 6+3 ama doktor p. Tesi günü 5 haftayla uyumlu dedi mide bulantısı aşırı ama kusma yok dediğiniz gibi birde 3.5 yaşında kızım var çok yorgunum herşeye sinirleniyorum niye böyle oldun anlamadım
Ebrueren Nurbl haftaya gidicem 7 haftalıkken daha duymadık 😒geçen hafta 5 haftalıkken gittim sadece keseyi gördük 2 hafta sonrasına çağırdı işte bu hafta 6 haftaya 7 bakalım 🫶🏻
Alpgmz minigim__1 bende 6+6 ama ultrason da 5 gün geriden gözüküyor çok az da kanamam oldu doktor moralimi çok bozdu cumartesi günü başka doktora gidicem inşallah bir problem yoktur
arinmommy hanımlar ne zaman gebe oldugunuzu ögrendiniz? sata göre benim yarın 5.haftam olması gerekiyor ve hala regl olmadım kaset testlerim de negatif çıkıyor… normal mi bilmiyorum gebelik belirtileiri hep var artık pozitifi görmek istiyorum…
QueenMomm Ahhh mide bulantısı mahvetti beniiii🥺🥺 Daha 6+2 yiz ama mide bulantısından hiçbişe yiyip içemiyorum doğru düzgün😪
Ebrueren QueenMomm benim çok tuhaf hem sürekli açım hemde tatlı tatlı mide bulantısı var sanki aniden artıcak gibisnden
Basak07c Bende aşırı halsizlik ve iştahsızlık var midem sanki sürekli dolu gibi birşey yemek istemiyorum mide bulantım ara ara geliyor
Rojin__321 Esma_0109 bence çok normal ben 5 haftadayim yeni yeni ağrılarım oluşuyor betaniz kaç çıktı benimki 572 çıktı yani kimyasalin üstünde bildiğim kadarıyla kumsalda beta yukselmiyor diye biliyorum
Ceycey22 Esma_0109 kııız saçmalama ben 2. Ye hamileyim 7 haftalık şu an ilk hamileliğimde hiç bir şey yoktu sadece karnım büyümüştü şu an bunda da bir belirti yok. Dua ette öyle geçsin prensesler gibi hamilelik 😅
Ebrueren Esma_0109 kız 4 haftalıkken olmuyor zaten 5 den sonra başlıyor sen 6 7 de hissedeceksin inşallah tabi böyle geçsin de şikayet etme yani 😂
Rojin__321 Esma_0109 tekrar betaya baktirabilirsiniz ben aile hekimine gittim tekrar beta vermek için artışı nazil diye gebelik var dedi baktirmaniza gerek yok dedi