Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi evet kesinlikle kullanmayın lif çünkü osekilde daha çok datitio kaşıntıyı artirsiniz birz arasirtma yapın en iyisi bir sürü dikkat etmeniz gereken şeyler var cunku
prens_prenses_annesi Nurcanyokus6 vicudumu kukurt sabunuyla kopurtup bekletim ozmn carsaflari dahil yikayip utuleyip kullaniyoruz
Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi evet ayn öyle yapin dikkat edersiniz umraim en kısa sürede kurtulursnuz
ayse2205 prens_prenses_annesi bende uyuz oldum 🥺 cildiye bi yapma ilaç verdi gebelere uygunmuş. Bekarkende olmuştum o zamnki gibi leş kokulu ve simsiyah değil şükür vazelin gibi hafif kokulu. 3 gün yıkanmadan sürücem 4. Gün duş 10 gün sonra tekrar. Allahtan kızıma ve eşime geçmedi inşallahta geçmez. Bir an önce atlatırıZ🥲
prens_prenses_annesi Nurcanyokus6 mrb gunun 4. Gun dun 3. İlacimizi surdduk fakat dun ne kasinti ne yeni kabarciklar cikmadi sizce iyiyemi isaret
ayse2205 prens_prenses_annesi evet böyleeee. Benim ilk günüm bu gece sürdüm ilk defa inşallah hemen kurtuluruz. Bi süre devam edebiliyomş kaşıntı uyuzdan kurtulsak bile 🤐
ayse2205 prens_prenses_annesi tamamdır sizin tedaviniz benden önce biticek o zaman. İnşallah kurtulduk msjınızı okur sonrada ben kurtulurum
prens_prenses_annesi ayse2205 insallah ama hala kabarciklar cikiyo yeni yeni sizdede oylemo acaba ilacmi fayda etmiyo
ayse2205 prens_prenses_annesi yeni kabarcık görmedim vallahi kaşıntımda çok az oldu bugün . 2. Dozu sürdüm bu akşam inşallah böyle devam eder
prens_prenses_annesi Sophisticated bnde ona kiziyorum ztn bn 2 ay sonra dogum yapicam gecmiyo bu illet napicam bilmiyorum
prens_prenses_annesi ayse2205 bide bisey soyliycem nekdr kizimda oglumda yok desende beraber tedavi olmaniz gerekiyo cnku eve dahil yayiliyo bu illet
ayse2205 prens_prenses_annesi hala yeni ısırık yok şükür. Kaşıntımda gün içinde 3 4 kere oluyo ama genelde kabuk baglayan yerler kaşınıyo kurtuluyorum sanırm. Bu akşam duş alıcam 10 gün sonra tekrarlicam tedaviyi. Sende de azaldımı inşallah
prens_prenses_annesi ayse2205 daha iyim 10 gun bekleme bi hafta sonra tekrarla biz persembe gunu tekrar basliycaz kasinan yerlerine beyaz sirkeyle suyu karistir fisfisla sık cok iyi gliyo