Ahmerrr prens_prenses_annesi evet bencede değil sizin durum benimkinden farkli .Ben kasinirken çevremde bir kişiye bile geçmemişti uyuz yani bu geçmez mi kimseye çok ilginç gelmişti
prens_prenses_annesi Ahmerrr oglum bnle yatiyo onda yok ama ilk gun biraz sirtini kasiti iz oldu gecti
Defnezumramom prens_prenses_annesi bizim aktar bi uyuz kremi yapıyorda kargo yapıyor mu bilmiyorum sayfasına bi bakıyım o da çok etkili özellikle bu mevsimde yetişemiyorum diyordu
Defnezumramom prens_prenses_annesi https://www.instagram.com/kayabasi_baharat?igsh=NzN2dzhwZnVzNnZ2 adresi bu wp numarası var yazıp bilgi alabilirsiniz
Defnezumramom prens_prenses_annesi valla bende bi ara uyuz zamanında böyle bi kaşıntı oldu hatta geçenlerde yine oldum geçti bununla
prens_prenses_annesi Sophisticated kaynanam sagolsun uyzlarmis 8 9 aydir yalovada yasiyolar geldiler bize bi hafta kaldilar agzima geleni soyledim twlefonda
aslibayhan_01 prens_prenses_annesi evet kesinlikle bu ilaç bizi perisanliktan kurtardı gerçekten çok çok faydalı
aslibayhan_01 prens_prenses_annesi ve ayrıca sabunları da var gönderiyorlar istediğinizde.onlarin tavsiyelerine uyarak kullanın atlaticaksiniz inşallah
prens_prenses_annesi Nurcanyokus6 canim doktor bana recete yazdi karism ve ben onu.smdi surdum yarim saat bkleyip kiyafet giydim dogrumu yptim
Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi evet doğru yapmissinkz o süre zarfincadus alamamak k çok kötü ya bu arada sıcak suyla değil ılık suyla dus almanız daha iyi olucak lif kesinlikle kullnamayin ve kötü koksadaa kükürtlü sabunla yıkanın mutlaka geçmiş olsun😊
gzm_42 Berfinoztt el bileğinde kollarım da bacak ve ayaklarımda var ama ilk gebeliğimde de olmuştu şimdide oldu
Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi benim kullandığım yeşil ve daha pütürlü bı krem di ama inş buda fayda eder
Berfinoztt gzm_42 bende cuma günü hastaneye gittim hafta içi kan vermem istenildi yarın kan vereceğim ama kasintim çok azaldı acaba kolestzol olmayabilir mi
Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi evet kesinlikle kullanmayın lif çünkü osekilde daha çok datitio kaşıntıyı artirsiniz birz arasirtma yapın en iyisi bir sürü dikkat etmeniz gereken şeyler var cunku
gzm_42 Berfinoztt bilmiyorum ki canım bende bugün kan verdim karaciğer enzimlerim düzelmiş ama hap kullandım kaşıntımda geceleri daha çok oluyor gündüz hafifliyor bende bilemedim sizde hap kullanıyor musunuz acaba